Florin Răducioiu, „război” cu Postecoglou în cazul lui Radu Drăgușin: „Dacă vreți mă duc eu!”

Florin Răducioiu (53 de ani), fostul mare fotbalist trecut pe la Dinamo, West Ham și AC Milan, a propus un scenariu inedit la adresa lui Ange Postecoglou, în legătură cu situația lui Radu Drăgușin. Internaționalul român a fost lăsat pe banca de rezerve din nou, la meciul cu Crystal Palace, din Premier League, încheiat cu victoria lui Tottenham Hotspur, scor 3-1.

Echipa lui Radu Drăgușin a întors scorul, după ce s-a văzut condusă de Palace, care a înscris în minutul 59 prin Eberechi Eze. Timo Werner, Cristian Romero și Heung-Min Son au semnat reușitele trupei pregătite de Ange Postecoglou.

Florin Răducioiu, întrebare directă pentru Postecoglou în privința lui Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a luat loc pe banca de rezerve pe toată durata partidei cu Crystal Palace. Echipa tânărului fotbalist a ieșit învingătoare la final, iar Florin Răducioiu, fost mare jucător al naționalei României, a afirmat, într-un spirit de glumă, că dorește să meargă la Londra pentru a avea un dialog cu tehnicianul australian de origine greacă.

„Micul blond” s-a arătat deranjat de faptul că Radu Drăgușin nu joacă în Premier League. Fundașul venit din Serie A a prins doar opt minute pe teren sub comanda lui Postecoglou. Dată fiind situația, Florin Răducioiu a făcut propunerea de a se vedea cu antrenorul, pentru a-i cere socoteală. Acesta a analizat și fotbalul din Anglia, având în vedere experiența sa din Premier League, de la West Ham, o rivală din Londra a celor de la Spurs.

„E foarte greu pentru Radu. Eu am fost în Anglia și din păcate am jucat puțin, pentru că nu a fost un campionat pentru calitățile mele, nu m-am regăsit, pur și simplu a fost foarte complicat. Am eșuat, am stat șase luni. Nu știu ce se va întâmpla, dar e greu să cred că va juca. Putem să trimitem un coleg de-ai noștri la o conferință de presă. Dacă vreți mă duc eu! Îl întreb pe antrenor, la următorul meci la Londra: «Sunt Florin Răducioiu, nu ziarist. Referitor la conaționalul meu, pe care îl stimez foarte mult, când credeți că poate juca jucătorul nostru?» și să vedem ce va spune”, a declarat Răducioiu, potrivit primasport.ro

Răducioiu a vorbit și despre concurența internaționalului român

În continuare, Florin Răducioiu a discutat și despre fotbaliștii cu care Radu Drăgușin se luptă pentru un loc în echipă. Acesta a menționat faptul că Romero și Van de Ven sunt doi fotbaliști excepționali, fiind de părere că jucătorului român îi va fi foarte greu să se impună în fața acestora. Răducioiu l-a lăudat pe Cristian Romero, care a și marcat contra lui Crystal Palace. A considerat că argentinianul este un jucător ce dispune de calități foarte mari, fiind rapid, puternic și gândind foarte bine sub presiune.

„Drăgușin a știut foarte bine unde merge. Acești doi jucători (n.r. Romero și Van de Ven), în acest sistem pe care îl joacă antrenorul lui Tottenham, sunt doi jucători fantastici. Astăzi, până și Romero a dat gol.

Este un jucător extraordinar, așa de puternic, rapid și precis în pase. Nu va fi simplu pentru Drăgușin, pentru că are în față doi jucători fantastici”, a mai adăugat Florin Răducioiu, citat de sursa menționată anterior. Fostul fotbalist al lui AC Milan a încheiat într-o notă nu prea optimistă, afirmând că nu vede posibilă o prezență a lui Drăgușin pe teren, în viitor.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare