Fanii lui Tottenham s-au „năpustit” asupra antrenorului din cauza lui Radu Drăgușin: „Sigur are ceva cu el”

Fanii lui Tottenham l-au criticat dur pe antrenorul Ange Postecoglou pe rețelele de socializare, după ce Radu Drăgușin nu a bifat nici măcar un minut în derby-ul londonez câștigat de „pinteni” pe teren propriu cu scorul de 3-1 în fața celor de la Crystal Palace, în cadrul etapei cu numărul 27 din acest sezon de Premier League.

Este deja pentru a treia oară consecutiv când fundașul central român în vârstă de 22 de ani nu bifează nici măcar un minut în partidele jucate de Spurs în campionat, situație care a început să îi irite din ce în ce mai mult pe suporteri.

Radu Drăgușin reprezintă un subiect care generează tensiuni destul de mari în prezent la Tottenham

Chiar dacă echipa lor s-a impus sâmbătă după-amiaza, ei nu au fost deloc mulțumiți de jocul prestat de favoriții lor, cei are au reușit să întoarcă soarta partidei abia după minutul 80, după ce au fost conduși de Palace, în urma golului marcat de Eze.

Drept urmare, unii dintre simpatizanții lui Tottenham s-au îndreptat împotriva lui Ange Postecoglou pe rețelele de socializare și i-au reproșat antrenorului australian, printre altele, și faptul că nu mizează mai mult pe serviciile lui Radu Drăgușin, cel care, în viziunea lor, ar avea capacitatea de a fi foarte util echipei inclusiv pe faza ofensivă.

„Sunt cel puțin zece meciuri de când nu mai atacăm de la mijloc, nu mai avem pase lungi. Drăgușin poate fi incredibil în atac, la duelurile aeriene, dar îl preferă pe Emerson”, „Drăgușin trebuie să intre”, „Ange sigur are ceva cu Drăgușin” sau „Avem nevoie de o schimbare, să intre Drăgușin și Johnson”, au fost unele dintre comentariile lăsate de fanii grupării londoneze la diferite postări de pe rețelele de socializare.

Care sunt explicațiile lui Ange Postecoglou

Înaintea meciului cu Crystal Palace, în cadrul unei conferințe de presă, antrenorul lui Tottenham a lăsat de înțeles că internaționalul român nu este folosit în această perioadă a sezonului pentru că nu are în prezent ritmul de joc necesar în acest sens.

Pentru noi, o echipă care vrea să evolueze la cel mai înalt nivel, există nevoia de un lot puternic, iar pentru a avea un lot puternic și bine pregătit este nevoie de multe meciuri în care jucătorii să prindă oportunități. În acest moment, dacă un jucător se accidentează, există cazul să avem o singură variantă de înlocuire, un jucător care nu a mai jucat de 4 sau 5 meciuri. Problema unui astfel de jucător este că nu are ritmul necesar”, a spus Postecoglou, citat de Daily Mail.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare