CSA a câștigat procesul pentru „marca Steaua”, inițiat de FCSB. Reacția lui Florin Talpan: „Avocatul lui Becali a pierdut din nou”

CSA Steaua a câștigat un nou proces cu FCSB, chiar într-o acțiune inițiată de clubul patronat de Gigi Becali prin care încerca să câștige marca. Juristul Florin Talpan a prezentat toată povestea ca o mare victorie deși există și varianta apelului.

CSA Steaua a câștigat procesul pentru marca Steaua

CSA Steaua a reușit un nou succes, „de etapă”, într-un șir lung de procese cu FCSB, început încă din anul 2011. Clubul Armatei a reușit să oprească acțiunea începută de gruparea condusă de Gigi Becali, care a încercat din nou să obțină marca în instanță. Decizia a fost publicată pe 6 martie 2024.

„Soluția pe scurt: Respinge apelul ca nefondat. Cu drept de recurs în 30 de zile de la comunicare, cererea se va depune la Curtea de Apel București. Pronunțată prin punerea la dispoziția părților, prin mijlocirea grefei, azi, 6.03.2024”, se precizează în sentință.

În anul 2019, CSA Steaua fost decăzută din dreptul de a folosi patru mărci, iar FCSB a cerut în instanță anularea tuturor mărcilor deținute de formația din Ghencea. Clubul aflat în curtea Ministerului Apărării Naționale a contestat decizia la decizia la ÎCCJ, care a retrimis dosarul la Curtea de Apel.

Cum a reacționat Florin Talpan după anunțul instanței

Clubul CSA Steaua a fost reprezentat la acest proces de Florin Talpan. Juristul CSA Steaua și-a strigat victoria pe rețelele sociale.

„O nouă victorie a mea în instanță ! Avocatul lui Becali a pierdut din nou în fața mea, în încercarea de a ne anula sau decădea mărcile aflate în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București!
Am muncit ca de obicei foarte mult, și am satisfacția că instanța mi-a dat dreptate!

În loc sa fiu recompensat pentru toate reușitele mele, mi s-a luat din salariu și cu toate acestea, am găsit puterea să lupt mai departe! Sunt mandru de munca mea și de eforturile pe care le-am facut!”, a spus Florin Talpan.

Mesaj al galeriei steliste prezentat la meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSA Steaua Bucuresti, contand pentru Play-off-ul Ligii a-2-a Casa Pariurilor, desfasurat pe Arena Nationala din Bucuresti, luni 15 mai 2023.,Image: 776081309, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Razvan Pasarica / Sport News / Profimedia

Juristul CSA Steaua a subliniat că așteaptă ca succesele lui să fie recunoscute de conducerea ministerului. Visul lui este să ajungă general.

„Este inadmisibil ca eu să am rezultate remarcabile, iar conducerea Ministerului Apărării Naționale să nu mă aprecieze și să nu îmi acorde sporul integral pentru lucrări de excepție, spor pe care îl merit, deoarece am câștigat dosare foarte grele și am păstrat în patrimoniul Clubului Sportiv al Armatei marca Steaua București, numele Steaua București si palmaresul echipei de fotbal !

Sper ca eforturile depuse de către mine să fie recompensate de ministrul Apararii Nationale la adevărata lor valoare în cel mai scurt timp!”, a mai afirmat Talpan.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare