Continuă incertitudinea legată de Simona Halep! Ce se întâmplă cu sportiva, după ce a refuzat să joace pentru România

După cum se știe deja foarte bine, Simona Halep a revenit recent în circuitul WTA după suspendarea primită în cazul de dopaj în care a fost implicată.

Ea a participat la turneul WTA 1000 de la Miami, acolo unde a fost învinsă în primul tur de Paula Badosa, în urma unui meci în care a prestat un tenis de calitate în cea mai mare parte a confruntării.

Simona Halep nu știe încă dacă va participa la turneul de la Rouen

La un moment dat în timpul jocului respectiv, sportiva din Constanța s-a confruntat cu anumite probleme la umăr, solicitând chiar și intervenția fizioterapeutului din această cauză.

Ulterior, s-a pus problema ca Simona Halep să facă parte din lotul României pentru „Billie Jean King Cup”, pas important în vederea eventualei sale participări la Jocurile Olimpice de la Paris.

Doar că, din pricina acelei probleme medicale, jucătoarea de tenis în vârstă de 32 de ani l-a anunțat pe căpitanul-nejucător Horia Tecău că a renunțat la această idee.

Ce au spus organizatorii competiției din Franța

În schimb, s-a vehiculat în spațiul public faptul că fostul lider al clasamentului WTA ar urma totuși să joace tenis la cel mai înalt nivel în perioada următoare, la turneul de 250 de puncte de la Rouen, Franța, disputat pe zgură, suprafața preferată a Simonei. Fapt care, dacă s-ar confirma, ar putea genera o oarecare rumoare în România, din motive evidente.

Motivația sportivei de a participa la această competiție ar fi fost reprezentată de faptul că ea își dorește să se pregătească foarte bine pentru al doilea turneu de Grand Slam al anului, cel de la Roland Garros, preferatul ei, pe care de altfel l-a și câștigat în 2018.

În primă fază, s-a vorbit despre faptul că ar urma ca Simona Halep să primească un wild-card din partea organizatorilor, așa cum s-a întâmplat și la turneul de la Miami, doar că acum această ipoteză a fost pusă sub semnul întrebării chiar de către oamenii care se ocupă de competiția din Franța.

Ei au explicat că încă nu i-au acordat o astfel de invitație Simonei Halep și au dezvăluit că în prezent mai există doar un wild-card pentru turneul de la Rouen, care nu se știe încă dacă îi va fi acordat româncei sau altei jucătoare.

„Ce putem să spunem este că noi mai avem un wildcard pe care încă nu l-am acordat. Așteptăm mai multe informații, iar în zilele următoare ne vom decide cu îl vom oferi. Deocamdată, Simona Halep nu este pe lista participanților la turneul nostru”, au transmis organizatorii turneului de la Rouen, potrivit iamsport.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare