Motivul ascuns şi personal pentru care Simona Halep a ales să participe la turneul WTA 250 de la Rouen

Simona Halep (32 de ani) a jucat la turneul de la Miami Open 2024, de unde a fost eliminată încă din primul tur, de către Paula Badosa, apoi a încercat să se pregătească pentru barajul cu Ucraina, din Billie Jean King Cup, dar a trebui să renunţe la idee, din cauza unei accidentări.

Românca a primit un wild card din partea organizatorilor turneului de categorie WTA 250 de la Rouen și a decis să-l accepte. Probabil, durerile la umăr vor dispărea în timp util, până la competiţia din Franţa.

Simona Halep vrea să-şi ia revanşa la Rouen

Există şi un motiv ascuns şi personal pentru care Simona Halep îşi doreşte să participe la WTA 250 de la Rouen. Şi are legătură cu echipa de Fed Cup a României.

În 2019, la Rouen, Simona Halep le învingea la simplu pe Kristina Mladenovic și pe Caroline Garcia, dar ceda, dramatic, alături de Monica Niculescu, partida de dublu disputată împotriva jucătoarelor menționate.

Câştigarea acestui turneu ar însemna că românca poate intra în Top 300 WTA, ceea ce ar reprezenta un salt uriaş, de pe poziţia 1143, pe cât se află acum.

Americanii cred că Halep a forţat revenirea

Presa americană a ridicat următoarea problemă: oare Simona a forţat revenirea pe teren şi, din această cauză, s-a accidentat?

„Chiar când lumea tenisului credea că o va avea din nou pe Simona Halep, ea va lipsi din nou. De data asta absența nu are legătură cu vreo suspendare, ci va lipsi din motive medicale.

După o astfel de pauză, poate fi dificil pentru Simona să joace la un nivel înalt aproape imediat. Ea s-a grăbit să revină, are 32 de ani și, probabil, nu mai are mulți ani de jucat. Chiar și așa, o întrebare logică este dacă Simona a revenit prea repede”, a notat Lob and Smash.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare