Ce se va întâmpla cu Andrei Nicolescu după ce Dinamo va ieși din insolvență, ce părere au acționarii despre incidentul în care a fost implicat recent Elyass Bucurică și cum au fost ironizați din nou cei de la Hermannstadt

Andrei Nicolescu ocupă în prezent funcția de administrator special la Dinamo, doar că această funcție nu va mai exista în organigrama clubului din „Ștefan cel Mare” după ce acesta va încheia procedura de reorganizare judiciară.

În cursul zilei de marți, Răzvan Zăvăleanu, reprezentantul administratorului judiciar „RTZ & Parners SPRL”, a transmis că există unele șanse ca procedura de insolvență să ajungă la final chiar în luna iunie a acestui an.

Ce se va întâmpla cu Andrei Nicolescu după ce Dinamo va ieși din insolvență

În acest context, s-a născut întrebarea, firească, legată de ce funcție va ocupa Andrei Nicolescu, cel care este și acționar în „Red & White 2022 Management”, din acel moment la Dinamo.

Întrebat în legătură cu acest subiect, actualul administrator special a dat de înțeles că sunt șanse ca el să preia din acel moment funcția de președinte al clubului, funcția echivalentă celei pe care o deține în prezent când vine vorba despre societăți care nu se află în procedura de insolvență.

„Ăsta nu e un loc de muncă, știți că nu e remunerat (n.r. postul de administrator special). Clubul se va reorganiza, va avea un Consiliu de Administrație, va numi un președinte. Ținta este să ne facem treaba cât mai bine, să nu avem emoții anul ăsta și la anul să constituim o echipă puternică. Asta cu cupele europene este mai complicată, să ne batem la play-off. (n.r. dacă Dinamo ar putea avea drept de participare în cupele europene în sezonul 2025-2026) Dacă astrele se aliniază corect, da, se poate discuta și despre asta. Dar nu depinde de noi, depinde și de judecător, e puțin mai complicat”, a spus Andrei Nicolescu la Digi Sport.

Ce părere au acționarii majoritari despre incidentul în care a fost implicat recent Elyass Bucurică

De asemenea, cu aceeași ocazie, conducătorul lui Dinamo a mai fost întrebat și despre incidentul în care a fost implicat recent, înaintea meciului cu UTA, Elyass Bucurică, liderul PCH și președintele APCH, entitate care este în prezent acționar minoritar în „SC Dinamo 1948 SA”, atunci când acesta i-a înjurat pe fanii arădeni prezenți la stadion, dar și pe reporteri.

„Ca reprezentant legal al unei entități care e acționar, da. Îmi este și mie foarte greu să comentez aceste lucruri. Nici eu nu îmi permit să îi dau sfaturi de viață, e un om matur, care a ajuns la o anumită experiență. Sunt discuții interne, reprezintă un acționar al clubului în acest moment.

Cred că reprezentanții galeriei au fost tot timpul cumva percepuți că cei ce sunt suporteri în club și s-a știut că nu sunt neapărat reprezentanții clubului în raport cu alte entități. Nu înseamnă că aprob acest incident, pe de altă parte, discuțiile între acționari se vor purta între ei. Dacă avem discuțiile astea, le avem în interior”, a mai spus Andrei Nicolescu.

Cum au fost ironizați din nou cei de la Hermannstadt în scandalul biletelor de la meciul direct

Nu în ultimul rând, Andrei Nicolescu a comentat și subiectul reprezentat de faptul că oficialii clubului sibian au decis să seteze prețul celui mai ieftin bilet pentru duelul direct de duminică la 50 de lei, după ce inițial un astfel de ticket de acces a fost evaluat la 20 de lei, fapt care, în mod evident, i-a deranjat destul de mult pe fanii lui Dinamo.

„E o anomalie în fotbalul românesc, se întâmplă, dar asta e. Și justificarea a fost una puerilă, oricum măriseră de la 20 la 30 de lei. Dar, atâta timp cât va fi același preț și pentru suporterii din partea cealaltă, și vom verifica, nu ne rămâne decât să dezavuăm această atitudine”, a transmis Andrei Nicolescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare