Răzvan Zăvăleanu, informații esențiale despre ieșirea lui Dinamo din insolvență: „Depindem de rezolvarea acestei situații”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar din tabăra dinamovistă, a oferit declarații, cu privire la ieșirea lui Dinamo din insolvență. Recent, clubul a înregistrat o victorie mare în drumul spre normalitate, „câinii” reușind să scape de problemele generate de situațiile lui Juan Camara, Ismael Lopez și Rene Hinojo, fotbaliști sosiți la echipă înainte de momentul retrogradării, în perioada în care Pablo Cortacero era președinte al Consiliului de Administrație de la Dinamo.

Ultimul pas al procesului de ieșire din insolvență ar fi reprezentat de rezolvarea unei situații pe care Răzvan Zăvăleanu a expus-o, cu privire la unele datorii pe care clubul le are față de un fost antrenor.

Mircea Rednic, omul de care depinde ieșirea lui Dinamo din insolvență

Potrivit spuselor administratorului judiciar de la Dinamo, clubul are un litigiu pe rol cu Mircea Rednic, fost antrenor al „câinilor”. Suma pe care Dinamo ar trebui să o achite către tehnicianul de la UTA Arad este de 32.000 de euro.

Conform afirmațiilor făcute de Răzvan Zăvăleanu, „este vorba despre o sumă solicitată pentru perioada de după încheierea contractului”, iar rezolvarea acestei spețe este esențială pentru ieșirea clubului din insolvență. Acesta a menționat faptul că Dinamo ar putea depăși această situație în luna iunie.

„Mai avem un litigiu pe rol cu domnul Rednic, 32.000 de euro. Eu spun că este vorba despre o sumă solicitată pentru perioada de după încheierea contractului. Toate obligațiile din timpul contractului au fost achitate de Dinamo către Mircea Rednic”, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit digisport.ro.

Zăvăleanu a vorbit despre contractul lui Mircea Rednic și despre noul stadion

În continuare, administratorul judiciar din tabăra „câinilor” a oferit detalii despre motivele pentru care Mircea Rednic a fost îndepărtat de la Dinamo. A abordat și problema noului stadion, exprimându-și părerea despre termenul la care s-ar putea începe demolările actualei arene.

„Contractul a fost desfăcut pentru neîndeplinirea unor obiective. (n.r despre termenul la care se judecă speța) Cred că undeva în aprilie este termenul. Nu este o sumă mare, dar depindem de rezolvarea situației pentru ieșirea din insolvență. Nimeni nu își dorește să fie sub controlul unui administrator judiciar zi de zi. Mie mi se pare normal să iasă societatea din insolvență, cât timp se rezolvă problemele. (n.r. despre cupe europene în 2025-2026) Îmi e teamă că ar trebui să se iasă din insolvență până la 31 mai. Îmi amintesc că în cazul CFR a fost o presiune să iasă până la 31 mai, pentru a putea juca în cupele europene.

(n.r. de ce e mai fezabilă ieșirea din insolvență în iunie față de mai) Noi nu avem control acolo, trebuie să se treacă prin toate procedurile necesare, sunt tot felul de raportări. (n.r. despre stadion) Mai mult decât văd în presă nu știu să vă spun. Ultima oară când am vorbit, domnul comandant era optimist. Acum, înseamnă că are forță de muncă. Presupun că demolarea nu va începe înainte de luna septembrie”, a mai adăugat Răzvan Zăvăleanu, conform sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare