Luați peste picior de fanii lui Dinamo, cei de la Hermannstadt au spus adevărul în scandalul biletelor de la meciul direct

Cei de la Hermannstadt au fost ironizați de fanii lui Dinamo, deranjați că sibienii au setat la 50 de lei prețul celui mai ieftin bilet pentru meciul direct de duminică după-amiază, din prima etapă a play-out-ului acestui sezon de Superliga.

Supărarea „câinilor” a fost generată de faptul că în primă fază au fost informați că un ticket de acces la cele două peluze a fost evaluat la prețul de 20 de lei.

Cei de la Hermannstadt au fost ironizați de fanii lui Dinamo după ce au crescut prețul biletelor pentru meciul direct de duminică

Această cronologie i-a determinat pe suporterii din „Peluza Cătălin Hîldan” să aibă o reacție cu tentă ironică la adresa celor de la Hermannstadt, legându-se de faptul că sibienii se află în prezent în proces de reorganizare judiciară, chiar dacă și Dinamo se află în aceeași situație, după cum se știe deja destul de bine.

„S-au pus la vânzare online biletele pentru meciul de duminică! Pe ele! Deși în tot campionatul au costat 20 Lei, gazdele noastre au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței, pe lângă cel al primăriei, din partea miilor de Câini care vor invada Sibiul și le-au făcut 50 Lei.

Avem toată peluza, iar fiecare sector va fi disponibil online după ce se epuizează cel anterior. De asemenea, se pot cumpăra și în ziua meciului, direct de la stadion, dar nu o lăsați pe ultima sută”, au scris dinamoviștii pe Facebook.

Ce au avut de spus sibienii în legătură cu acest subiect

Potrivit gsp.ro, în momentul în care au fost întrebați în legătură cu această chestiune, oameni apropiați de cei de la Hermannstadt au dorit în primul rând să sublinieze că și la meciul disputat la Sibiu cu Dinamo în sezonul regulat, câștigat de gazde cu scorul de 4-0 pe data de 21 octombrie 2023, prețurile biletelor au avut același regim.

În plus, aceleași surse din interiorul clubului sibian au spus și că aceasta este politica oficialilor atunci când vine vorba despre meciurile cu echipe „cu nume” din Superliga, în sensul creșterii încasărilor generate din ticketing, așa cum de fapt este normal în linii mari să se întâmple.

„În meciurile cu cluburile de tradiție, respectiv FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Rapid și Dinamo, prețurile pe care le practicăm sunt întotdeauna mai mari decât la partidele împotriva celorlalte echipe din campionat. Asta-i politica noastră. Așa a fost mereu”, au spus surse din interiorul clubului Hermannstadt, conform sursei citate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare