Hermannstadt aruncă în aer meciul cu Dinamo! Fanii dinamoviști au comunicat ce decizie a luat clubul din Sibiu

FC Hermannstadt va disputa meciul cu Dinamo pe teren propriu, duminică, 17 martie, de la 18:15. Clubul din Sibiu a stârnit discuții în rândul fanilor dinamoviști, în urma deciziei adoptate în privința biletelor.

Suporterii celor de la Dinamo vor dispune de 3.000 de bilete pentru duelul cu FC Hermannstadt. Inițial, au fost informați că au de plătit suma de 20 de lei pentru a achiziționa un tichet, potrivit unui comunicat emis de „Peluza Cătălin Hîldan”, dar situația s-a complicat ulterior, după gestul gazdelor.

FC Hermannstadt face totul pentru victorie în meciul cu Dinamo

Facțiunea cea mai numeroasă a galeriei dinamoviste a făcut un anunț, cu privire la situația biletelor de la partida din deplasare, contra sibienilor. Potrivit comunicatului, prețul unui tichet pentru meciul cu FC Hermannstadt urma să fie de 20 de lei, totalul biletelor fiind de 3.000.

„Avem 3000 de bilete, toată peluza, un bilet costă 20 lei și se poate cumpăra în ziua meciului direct de la intrarea noastră sau de pe link-ul pe care-l vom publica în curând”, au transmis ultrașii lui Dinamo, prin intermediul rețelelor sociale

Ulterior, fanii dinamoviști au revenit cu un alt anunț, potrivit căruia gazdele întâlnirii din prima etapă a play-out-ului au modificat prețul biletelor. Suporterii „câinilor” au de plătit suma de 50 de lei, dacă doresc să participe la partida cu FC Hermannstadt.

  • Dinamo a învins-o pe FC Hermannstadt pe finalul lunii februarie, la București, cu scorul de 1-0.
  • Un bilet la Tribuna II costă 90 lei și unul la Tribuna I, 100 de lei. În același timp, un bilet pentru Family Zone costă 45 lei pentru copii și 90 pentru adulți.

Ce au comunicat ultrașii formației conduse de Zeljko Kopic

„Peluza Cătălin Hîldan” a revenit cu informații asupra situației biletelor pentru meciul lui Dinamo din play-out. Fanii au dezvăluit platforma din mediul virtual pe care doritorii o pot accesa pentru achiziționarea tichetelor, motivând că prețurile exagerate impuse de gazde ar avea menirea să ajute clubul FC Hermannstadt la „plata licenței”.

Dinamo ocupă poziția a 14-a în SuperLiga, loc ce asigură disputarea unei „duble” la baraj. Elevii lui Zeljko Kopic au reușit să învingă UTA Arad în etapa cu numărul 30, ultima a sezonului regulat. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de către lusitanul Gregorio. Dinamo are 15 puncte după înjumătățire, beneficiind de rotunjire.

În urma evoluțiilor bune arătate pe finalul primei părți a acestui sezon de SuperLiga, „câinii” au creat impresia că se pot salva chiar și de la locurile de baraj. Lupta pentru supraviețuire va fi una interesantă, extrem de complicată, având în vedere diferențele mici de puncte înregistrate între echipe. Universitatea Cluj ocupă prima poziție în play-out, cu 21 de puncte, cu șase în plus față de Dinamo.

SURSA FOTO: Facebook „Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo”

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare