Veste șoc pentru fanii lui Dinamo după incidentele de la meciul cu UTA! Andrei Nicolescu a anunțat ce măsuri vor fi luate: „Cu orice risc!”

Andrei Nicolescu a oferit o veste șoc pentru fanii lui Dinamo, în contextul incidentelor petrecute recent pe stadionul „Arcul de Triumf”, la meciul cu UTA.

Administratorul special al clubului din „Ștefan cel Mare” a explicat că s-a ajuns la acel episod nedorit și din cauza faptului că Jandarmeria, în ideea de a nu se bloca accesul dinspre străzi spre stadion, le-a solicitat reprezentanților firmei de pază să nu mai efectueze un control corporal foarte drastic la intrarea în stadion și astfel s-a ajuns ca grupuri mari de oameni să pătrundă în arenă cu diferite obiecte interzise, inclusiv materiale pirotehnice, care au fost folosite din plin la acel eveniment.

Veste șoc pentru fanii lui Dinamo, oferită de administratorul special Andrei Nicolescu, după incidentele de la partida cu UTA

Astfel, Andrei Nicolescu, cel care este în același timp și acționar în „Red & White 2022 Management” a anunțat că de acum înainte se vor solicita de către club controale corporale amănunțite la intrarea în stadion, chiar dacă acest lucru ar presupune ca unii dintre spectatori să intre pe arenă cu destul de mult timp după fluierul de start al jocului.

„Suntem îngrijorați pentru fenomen, nu e ceva ce ar trebui să tolerăm. Ca și comentariu, lucrurile s-au întâmplat cumva înaintea meciului. Intensitatea violențelor de acolo nu ne-a plăcut deloc, a fost un gest de huliganism destul de evident. Sunt mai mulți factori.

Cu siguranță cred că și ai noștri au exagerat. Cred că suntem și noi vinovați, trebuia să ne luăm niște măsuri suplimentare, deși și Jandarmeria am înțeles că a tratat acest meci cu grad mediu (n.r. de risc). Dacă, pe informațiile care existau, se lua în considerare acea dorință a ultrașilor de la CSA de a participa, cu siguranță dispozitivul ar fi trebuit dimensionat la un gard de risc mare.

Cred că și Jandarmeria a fost surprinsă pe stradă, dacă ar trebui să își analizeze activitatea, ar trebui să își dea amendă. Nu aș vrea să vorbesc despre asta, așteptăm să vedem ce se întâmplă acolo (n.r. referitor la o eventuală sancțiune).

Noi avem o politică de toleranță zero, care a fost depășită la acest meci. Cred că va trebui să sporim măsurile de control pe acces, cu tot riscul. O să respectăm toate măsurile de acces, cu orice risc, chiar dacă se intră mai târziu pe stadion. Avem o relație civilizată (n.r. cu administratorii arenei Arcul de Triumf)”, a spus Andrei Nicolescu la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare