Antrenorul de la FCSB, „demontat” de un fost mijlocaș al Stelei! Ce a declarat Basarab Panduru despre Elias Charalambous

Antrenorul de la FCSB, cipriotul Elias Charalambous, a primit o caracterizare din partea lui Basarab Panduru. Fostul fotbalist al Stelei nu îl vede pe tehnicianul din Cipru drept liderul trupei de pe primul loc din SuperLiga.

Formația patronată de Gigi Becali a pierdut marele derby cu Rapid, din etapa a 30-a, cu scorul de 0-4. Astfel, diferența față de giuleșteni s-a micșorat, iar după înjumătățirea punctelor, cele două cluburi bucureștene sunt separate de patru puncte.

Antrenorul de la FCSB a primit rolul greșit în cadrul clubului?

Basarab Panduru, fostul mijlocaș ofensiv al selecționatei României, a vorbit despre tehnicianul care stă pe banca roș-albaștrilor. În viziunea acestuia, Elias Charalambous dă mai mult impresia că ocupă poziția de psiholog în tabăra liderului.

Fostul jucător al Stelei a discutat despre momentul în care cipriotul a evitat întrebarea legată de schimbări, adresată acestuia de reporteri, la finalul meciului cu Rapid. Primele modificări care s-au produs la FCSB au apărut în repriza a doua, în minutul 63.

„Vi s-a părut că Charalambous e antrenor sau psiholog? E antrenorul sau psihologul echipei? Discursul lui a lăsat impresia că e psihologul echipei, când a fost întrebat de ce a făcut prima schimbare abia în minutul 63, Charalambous n-a dat niciun răspuns. Putea să spună că a căzut semnalul, că aştepta un semn la pauză, să zică ceva măcar”, a declarat Basarab Panduru, conform orangesport.ro

Basarab Panduru, schimb de opinii cu Constantin Zotta

Dacă Basarab Panduru l-a criticat pe Elias Charalambous, Constantin Zotta, fostul arbitru FIFA, a avut o părere opusă celei exprimate de colegul de platou. Zotta a afirmat că antrenorul cipriot s-a descurcat cel mai bine pe banca roș-albaștrilor, în ceea ce privește comunicarea, dintre toți cei care au trecut pe la club în ultimii ani.

„Dintre toți antrenorii pe care i-a avut FCSB în ultimii 5-6 ani, cred că Charalambous s-a descurcat cel mai bine în privința comunicării”, a menționat fostul arbitru, potrivit sursei menționate anterior. Basarab Panduru a continuat în același fel, susținându-și punctul de vedere: „S-a descurcat cu vorbele, dar e antrenorul echipei sau psihologul echipei?

Mie mi s-a părut că a vorbit ca un psiholog. Ție ți se pare că FCSB are nevoie de antrenor sau de psiholog?”, a adăugat fostul mijlocaș al naționalei.

  • Luna aceasta, Elias Charlambous sărbătorește un an de când a ajuns antrenor la FCSB. Cipriotul are 27 de victorii, pe parcursul a 46 de meciuri oficiale. De asemenea, a pierdut nouă dueluri pe banca roș-albaștrilor, adunând și 10 remize în portofoliu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare