BREAKING NEWS! Sancțiuni colosale dictate de Comisia de Disciplină împotriva celor de la Dinamo și UTA!

Dinamo și UTA Arad au aflat care sunt sancțiunile uriașe cu care s-au ales, în urma incidentelor scandaloase petrecute în partida dintre cele două formații, din ultima etapă a sezonului regulat. Atunci, ultrașii „câinilor” au intrat pe teren, încercând să ajungă la galeria oaspete, unde se aflau și suporteri ai CSA Steaua. Ultrașii „militarilor” sunt înfrățiți cu arădenii. Suporterii s-au luat la bătaie pe suprafața de joc.

Incidente au avut loc și în afara stadionului, astfel că au fost necesare sancțiuni dure. S-a amânat acordarea unui verdict în primă instanță, dar Comisia de Disciplină a luat miercuri o decizie.

Dinamo și UTA, patru etape fără spectatori pe teren propriu! Cluburile au primit și amenzi

Așadar, cele două formații nu se vor putea bucura de sprijinul suporterilor pe parcursul următoarelor patru dueluri din SuperLiga. Situația este una extrem de complicată, mai ales pentru Dinamo. „Câinii” se află pe o poziție dificilă în clasament, iar fanii au dat dovadă pe parcursul acestui sezon de faptul că își pot împinge favoriții de la spate în momente grele.

Potrivit celor de la digisport.ro, Comisia de Disciplină nu a stat pe gânduri și a aplicat aceste sancțiuni dure. Pe lângă suspendarea terenului celor două cluburi, au fost date și două amenzi, în valoare de 100.000 de lei fiecare.

Partida disputată de cele două formații pe „Arcul de Triumf” s-a încheiat cu scorul de 1-0. Portughezul Gregorio a adus succesul pentru elevii lui Zeljko Kopic, care a fost prezent la victoria „dulăilor” din EHF European League, împotriva danezilor de la Silkeborg, scor 37-34, la București, marți.

Conducătorii lui Dinamo au dat vina pe ultrașii Stelei pentru incidente

Andrei Nicolescu a mărturisit faptul că a fost chemat la Poliție după incidentele de la meciul Dinamo – UTA Arad. Miercuri, 20 martie, 26 de indivizi au primit mandate de aducere sau citații, în urma evenimentelor neplăcute de la stadionul „Arcul de Triumf”, din seara partidei.

„Am fost la poliție pentru că a fost creat un prejudiciu acolo, iar noi suntem clubul organizator. Am fost obligați să facem acest lucru, dacă nu făceam asta eram văzuți altfel. Nici noi nu știm foarte multe detalii. Noi vom plăti, pentru că nu putem să nu facem asta.

Vom lua deciziile atunci când vom cunoaște toate deciziile, dar nu pot să vorbesc acum pentru că nu știm nimic concret. Important este clubul în această poveste, iar clubul trebuie păstrat în afara oricărei probleme”, a declarat oficialul lui Dinamo, conform sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare