Victorie pentru Dinamo în turul „dublei” cu Silkeborg din EHF European League! „Dulăii”, aproape de sferturile de finală

Dinamo a înfruntat-o pe Silkeborg, echipă din Danemarca, în turul din play-off-ul ce duce către sferturile de finală din EHF European League. Meciul s-a disputat la București, pe terenul „dulăilor”. Dinamoviștii nu i-au dezamăgit pe cei 2.500 de oameni de fani care au umplut sala.

La final, Dinamo s-a impus contra danezilor, scor 37-34.

Dinamo a câștigat duelul cu Silkeborg din EHF European League

Prima repriză a fost una destul de echilibrată între cele două formații. „Dulăii” au avut parte de o perioadă extrem de bună pe finalul primei reprize, astfel că Miklos Rosta a marcat o „dublă”.

Cele două reușite ale acestuia le-au asigurat avantajul dinamoviștilor la pauză, scor 18-16. Este important de precizat faptul că Dinamo era condusă la un gol diferență, 14-15, cu patru minute înainte de sfârșitul primei părți de joc.

Bucureștenii au început excelent partea secundă, reușind să se desprindă la patru goluri, 20-16, după reușitele lui Ali Zeinelabedin și Alex Pascual, fiul antrenorului Xavi Pascual. În minutul 53, „dulăii” conduceau la opt goluri, dar Silkeborg a revenit la 30-34. Formația din România a tremurat puțin pe final, însă a obținut victoria, scor 37-34.

Dinamo a făcut spectacol în repriza secundă

„Dulăii”, actualii campioni ai României, și-au păstrat ritmul bun din finalul primei reprize, într-o atmosferă de mare derby întreținută de fanii lui Dinamo.

Miklos Rosta, Ali Zein și Luka Cindric au făcut spectacol pe teren în acest meci, în vederea calificării în sferturile de finală ale EHF European League. Danezii de la Silkeborg nu au fost inspirați în a doua jumătate a meciului, iar forma bună pe care au arătat-o în ultimele minute nu a fost suficientă.

Elevii lui Xavi Pascual și-au ieșit din ritm în ultimele 10 minute, motiv pentru care Silkeborg a dat impresia că poate reveni, dar experiența lui Dinamo și-a spus cuvântul. 37-34 scor final, iar bucureștenii sunt favoriți la accederea în următoarea fază a competiției.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare