Dan Șucu, despre viitorul lui Daniel Niculae la Rapid: ”Să vedem ce se va întâmpla!”

Dan Șucu și-a declarat susținerea publică pentru Daniel Niculae (41 de ani), după ce președintele Rapidului a fost ridicat de ”mascați”. Fostul atacant este suspect într-un dosar despre introducerea materialelor pirotehnice pe stadion, dar și despre încălcarea regimului armelor și munițiilor.

La stadionul Giulești a fost descoperită o cameră secretă unde ar fi putut fi ascunse torțele și fumigenele din dotarea galeriei. În dosar sunt implicați și lideri ai galeriilor Rapidului.

Dan Șucu a vorbit despre viitorul lui Daniel Niculae

Daniel Niculae a fost ridicat joi de ”mascați”. A fost reținut la audieri timp de două ore. Președintele Rapidului este suspectat pentru legăturile cu liderii suporterilor și va fi cercetat în libertate.

”Nu mi-l imaginez pe Daniel Niculae cu o mitralieră în mână”, a spus Dan Șucu, care și-a făcut surprinzător apariția la conferința de presă dinaintea partidei cu Farul. Omul de afaceri spune că îl va susține pe ”Nico”, dar că decizia finală va fi luată de cum va evolua cazul.

”Pe baza a ce știm în clipa de față, nu va fi suspendat. Noi asteptăm să vedem ce se întâmplă și apoi putem să decelăm. Dar nu cred că e cazul. Nu am văzut până acum pe cineva mai legat de Rapid. Am vorbit cu Nico, nu e implicat.

În mod cert, probabil că sunt extrem de multe încăperi în acest stadion pe care nu le cunoaștem noi, pentru că nu este treaba noastră. În momentul ăsta nu avem ceva anume să ne reproșăm privind modul în care organizăm meciurile.

Eu nu cred că există o atmosferă mai civilizată în România decât pe stadionul Giulești. Asta e părerea mea.

Cel mai greu moment pentru mine a fost după ce am luat două autogoluri cu Petrolul. Cum aș putea compara ce se întâmplă pe stadionul acesta cu ce s-a întâmplat pe Arcul de Triumf (la meciul Dinamo – UTA, precedat de violențe între galerii – n.r.) . Este adevărat că este ilegal și trebuie să încetezi. Dar existența unor torțe în tribune mi-e greu să îmi imaginez că poate să ducă la un lucru penal”, a declarat Dan Șucu.

Șucu: ”Legea trebuie respectată”

Deși susține că reacția autorităților este una exagerată, omul de afaceri subliniză că legea trebuie respectată.

”În Grecia sau în alte campionate sunt folosite torțe de N ori mai multe decât la noi. Repet, legea trebuie respectată.

Am fost sancționați deja cu 60 de mii iarăși, cu nu știu câte sectoare închise și am văzut o torță sau două aruncate pe teren, eu cred că e puțin exagerat. Dar, repet, trebuie respectată legea”, a a mai spus acționarul principal din Giulești.

Pentru mine, sâmbătă (cu FCSB – n.r.) a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Uite că joi nu mai este așa frumoasă.
Dan Șucu, acționar Rapid

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare