Andrei Nicolescu nu crede în scuze, după partida lui Dinamo de la Iași: „Presiune este mereu!”

Andrei Nicolescu, administratorul special din tabăra „câinilor”, a oferit declarații după partida lui Dinamo de la Iași. Acesta s-a arătat mâhnit la finalul meciului, având în vedere ocaziile mari pe care le-au ratat jucătorii formației bucureștene.

În prezent, Dinamo ocupă locul al 15-lea în clasamentul Superligii (penultimul), cu 26 de puncte acumulate după 29 de etape, la 6 „lungimi” în spatele formației aflate în afara zonei „fierbinți”, Poli Iași (32 de puncte). De asemenea, FC Voluntari, clubul de pe locul 14, are un singur punct în fața trupei lui Zeljko Kopic, cu o singură etapă rămasă din sezonul regulat.

Andrei Nicolescu i-a criticat pe atacanții „câinilor”, după partida lui Dinamo de la Iași

Administratorul special de la Dinamo a declarat că este mulțumit de prestația echipei după egalul de la Iași, dar nu s-a ferit să critice alegerile neinspirate pe care le-au făcut jucătorii de atac ai „câinilor” pe parcursul meciului. Andrei Nicolescu a subliniat deciziile pe care le-au luat Abdallah și Selmani atunci când au ajuns în poziție de finalizare. Kosovarul, sosit mai târziu la Dinamo, nu se află deocamdată într-o formă fizică bună.

Ratările mari i-au împiedicat pe dinamoviști să obțină a patra victorie în ultimele cinci etape ale Superligii. În același timp, conducătorul lui Dinamo nu a vrut să pună rezultatul din Copou pe seama presiunii, întrucât acesta a considerat că presiune există întotdeauna în tabăra pregătită de Zeljko Kopic.

Ar fi trebuit să câștigăm. Rămânem cu jocul bun și cU Faptul că putem să creștem de la meci la meci. N-am reușit să băgăm mingea în poartă. (n.r. a fost o presiune prea mare pe jucători?) Presiunea este mereu. În fracțiunea aia de secundă nu știu cât influențează această presiune. Alegerile nu au fost bune azi, la Selmani, la Abdallah. Selmani mai are până să se adapteze. Abdallah s-a străduit foarte mult, din păcate azi nu i-a ieșit”, a afirmat Andrei Nicolescu, la finalul meciului cu Poli Iași

Și Kopic a fost nemulțumit de ratările lui Dinamo

Nici antrenorul lui Dinamo nu s-a arătat prea fericit la finalul partidei, în ciuda faptului că a apreciat efortul „câinilor”. Zeljko Kopic a fost mulțumit, în linii mari, de prestația echipei sale, însă nu a putut să nu puncteze marile ratări ale atacanților dinamoviști. Hakim Abdallah și Astrit Selmani au irosit ocazii importante în meciul din Copou, astfel că Dinamo a ratat șansa de a trece pe poziție de baraj.

„Sunt mulțumit de prestația echipei, de atitudine, de energie. Ce nu am făcut bine este că am ratat foarte multe ocazii. În aceste condiții, când ai atâtea ocazii, trebuie să marchezi”, a declarat Zeljko Kopic

  • Ultima rundă din sezonul regulat al Superligii o va pune pe Dinamo față în față cu formația antrenată de fostul său tehnician, Mircea Rednic. Dinamo va înfrunta UTA Arad pe data de 9 martie, pe teren propriu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare