Ce l-a deranjat pe Zeljko Kopic după meciul Poli Iași – Dinamo: „Cred că am fost aproape să câștigăm cele trei puncte!”

Zeljko Kopic, antrenorul „câinilor”, a vorbit despre partida Poli Iași – Dinamo, încheiată cu o remiză albă. Croatul s-a declarat mulțumit de prestația echipei din meciul cu elevii lui Leo Grozavu, care nu a putut fi prezent pe banca ieșenilor, după eliminarea din runda trecută. A avut, însă, un reproș de făcut la adresa echipei sale.

Hakim Abdallah o putea trimite pe Dinamo pe loc de baraj dacă ar fi marcat în minutul 84. Atunci, Dani Iglesias i-a oferit o pasă foarte bună atacantului dinamovist, însă acesta nu a fructificat ocazia avută, astfel că meciul s-a terminat la egalitate.

Ce nu i-a convenit lui Zeljko Kopic după Poli Iași – Dinamo

Antrenorul formației bucureștene a vorbit despre meciul cu Poli Iași, disputat de „câini” în deplasare. Per total, croatul a fost satisfăcut de efortul depus de elevii lui, considerând că Dinamo ar fi meritat să plece cu cele trei puncte din Copou, având în vedere ocaziile ratate de fotbaliștii pe care îi pregătește.

În opinia lui Kopic, prima repriză a fost destul de echilibrată. Antrenorul a afirmat că atitudinea și energia jucătorilor lui Dinamo l-au mulțumit, însă a avut un lucru de reproșat „câinilor” din teren. Tehnicianul din Croația a fost de părere că Dinamo ar fi trebuit să marcheze, după numărul mare de șanse de a înscrie, lucru pe care l-a afirmat și Răzvan Patriche după meci.

„Prima repriză a fost echilibrată, la pauză am schimbat doi jucători. Cred că am fi meritat cele trei puncte pentru prestația din a doua repriză, am fost echipa mai bună, am creat multe șanse. Sunt mulțumit de prestația echipei, de atitudine, de energie. Ce nu am făcut bine este că am ratat foarte multe ocazii. În aceste condiții, când ai atâtea ocazii, trebuie să marchezi. Cred că am fost aproape să câștigăm cele trei puncte”, a spus Kopic, la finalul partidei din Copou

  • În urma egalului de la Iași, Dinamo rămâne pe poziția a 15-a, la un singur punct în spatele ultimului loc de baraj, ocupat de FC Voluntari.

Echipe de start pentru duelul din Copou

Poli Iași: Ailenei – Todoroski, Samayoa, Fl. Ilie, C. Itu, Stefanovici – Harrison, Marchioni, L. Mihai – Bettaieb, Sg. Buș
Rezerve: Niga – Martac, Katanec, Bouhenna, Farcas, Jatoba, A. Roman, A. Gheorghiță, Kabran, Saghiri, Mota
Antrenor: Leo Grozavu

Dinamo: Golubovic – Edgar Ie, Velkovski, Patriche – De Moura, Gnahore, Pavicic, Bordușanu – Milanov, Abdallah, Gregorio
Rezerve: Railean – Selmani, D. Iglesias, D. Irimia, Ilic, P. Neagu, A. Bani, R. Grigore, Homawoo, Dr. Irimia, N. Roșu, Cr. Costin
Antrenor: Zeljko Kopic

Stadion ”Emil Alexandrescu”
Arbitru Rareș Vidican (Satu Mare). Asistenți Sebastian Gheorghe (Suceava), Adrian Popescu (Craiova)
Arbitru VAR Claudiu Marcu (Constanța). Asistent VAR Viorel Flueran (Craiova)

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare