Dinamoviștii se plâng că au fost „măcelăriți” de arbitri. Andrei Nicolescu, discurs dur după meciul cu CFR Cluj. „Terenul s-a înclinat”

Dinamoviștii fac scandal, după meciul cu CFR Cluj, pierdut cu 4-0 în etapa cu numărul 27 din SuperLiga. Andrei Nicolescu a intrat în direct și s-a plâns că echipa lui a fost dezavantajată de deciziile brigăzii conduse de „centralul” Andrei Florin. Oficialul oaspeților consideră că cea mai mare eroare a fost cea din care gazdele au marcat primul gol.

Andrei Nicolescu este convins că Dinamo a fost victima unor erori de arbitraj

Dinamo a pierdut duelul cu CFR Cluj, după două victorii consecutive la finalul cărora reușise să plece de pe ultima poziție din clasament. Deplasarea din Gruia a fost un coșmar. „Câinii” au rezistat până în minutul 52, dar Birligea a deschis scorul și visul s-a destrămat. Muhar și Otele, autorul unei duble”, au dus tabela la 4-0 pentru formația gazdă. Administratorul special al clubului din „Ștefan cel Mare” a fost foarte furios la finalul partidei și a spus că este convins că echipa pe care o conduce a fost din nou victima unor erori de arbitraj.

„Noi și CFR suntem în bătălii diferite, dar, din punctul de vedere al manierei de arbitraj, terenul s-a înclinat. Nu știu de ce. Când o echipă ca CFR primește anumite imbolduri, normal că jocul se duce așa. Noi am jucat fără cinci titulari, nu cred că avea nevoie CFR de un asemenea ajutor”, a declarat Andrei Nicolescu, la Digi Sport.

Cristi Manea și Bordușanu, în timpul meciului CFR Cluj – Dinamo 4-0. Sursa foto: Profimedia

Care a fost cea mai controversată fază de la meciul CFR Cluj – Dinamo

Cea mai mare problemă a fost faza din minutul 52, cea din care CFR Cluj a marcat primul gol al partidei. Muhar l-a faultat pe Patriche la centrul terenului, arbitrul Florin Andrei a lăsat avantaj, dar dinamoviștii au pierdut balonul și au luat gol în urma unui atac rapid.

„Nu sunt nici șapte secunde de la faultul la Patriche până la gol. Eu cred că trebuia să se fluiere fault și se încheia orice discuție. Avantajul se păstrează când chiar se realizează acest avantaj, nu lăsăm avantaj în eter, în aer. Avantajul trebuie să se materializeze.

Până în minutul 60, toate deciziile acestui domn arbitru au fost pentru CFR, care nu avea nevoie de așa ceva. Mi se pare o delegare neinspirată, un arbitru ușor… Nu știu dacă influențabil, dar cred că a fost apăsat de greutatea dealurilor de la Cluj”, a mai afirmat Andrei Nicolescu.

Citește și: Zeljko Kopic, fair-play după partida cu CFR: „Au meritat victoria”

La flash-interviu și Răzvan Patriche a spus că a fost faultat de Karlo Muhar și s-a plâns de maniera de arbitraj. Nu este prima oară când dinamoviștii sunt convinși că sunt „vânați”. Anul trecut au trimis chiar o scrisoare oficială la FRF în care s-au plâns că greșelile arbitrilor și au dat de înțeles că acestea nu sunt întâmplătoare.

După acest meci, CFR Cluj se clasează pe poziția a treia, cu 48 de puncte, în timp ce Dinamo ocupă locul 15, cu 22 de puncte.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare