Adrian Mutu, contrat dur de Florin Răducioiu după Farul – CFR Cluj 1-1: „Văd că dă vina pe asta”

Adrian Mutu a fost contrat destul de dur de Florin Răducioiu la finalul meciului Farul – CFR Cluj 1-1, disputat în cadrul etapei cu numărul 29 din acest sezon regulat de Superliga.

La flash-interviul de la finalul jocului de la Ovidiu, „Briliantul” a invocat drept argument pentru jocul ceva mai slab prestat de echipa sa în ultimele etape faptul că aceasta a fost nevoită să efectueze două deplasări foarte lungi în decurs de o săptămână, la Galați și Ovidiu.

Scuza invocată de Adrian Mutu după Farul – CFR Cluj 1-1 nu a fost pe placul lui Florin Răducioiu

Întrebat în legătură cu această chestiune, fostul atacant al „Generației de Aur” a apreciat că nu este normal ca un antrenor la acest nivel să invoce astfel de motive și, în plus, a spus că, în viziunea sa, Mutu nu a reușit să schimbe foarte mult modul în care se exprimă echipa din Gruia în comparație cu perioada în care ea era pregătită de italianul Andrea Mandorlini.

„Cifrele nu mint, sunt aceleaşi puncte. E clar că a fost alegerea clubului de a-l schimba pe Mandorlini, dar până la urmă nu s-a schimbat mai nimic, ba dimpotrivă. Mâine, FCSB poate lua un avantaj de 14 puncte.

Antrenorul Mutu vorbeşte de deplasări dificile, e clar că toate deplasările sunt dificile. Păi, ce? Nu poţi să scapi, sunt meciuri. Asta nu e o scuză!

Mie nu mi-a plăcut niciuna dintre echipe, chiar a fost un meci sărac, nu a avut intensitate. Am aşteptat mai mult de la aceste două echipe care sunt campioane ale României. Nu a fost un joc curgător, lucid rapid şi în acelaşi timp eficient”, a spus Florin Răducioiu, potrivit primasport.ro.

Ce a spus „Briliantul” la finalul partidei de la Ovidiu

În linii mari, Adrian Mutu a apreciat că, pentru evoluția echipei sale din repriza secundă, aceasta a meritat să obțină acest punct, chiar dacă acest deznodământ s-a produs pe final de joc, în urma unui gol de excepție, și, de asemenea, a introdus în discuție și acea discuție legată de programul din ultima perioadă.

„După jocul din repriza a doua, meritam golul, dacă luăm așa să facem un rezumat al tuturor meciurilor de când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut tot timpul, am schimbat mereu jocul în repriza a doua. Cred că ar trebui mai multă personalitate și încredere în forțele proprii, să controlăm mai mult jocul.

Se înjumătățesc punctele și după aia vom vedea. Meciurile vor fi tari, să vedem și cine intră, e bătălie mare pe ultimele locuri (n.r. de play-off). Vom vedea, până atunci să ne câștigăm noi meciul. În șapte meciuri am pierdut doar o dată, ceea ce e bine. De 8 zile suntem pe drumuri. Nu au fost deplasări ușoare, am ieșit neînvinși, ceea ce este pozitiv”, a declarat Adrian Mutu la flash-interviu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare