Adrian Mutu a luat-o pe urmele lui Dan Petrescu. Pe ce a dat vina după Farul – CFR Cluj 1-1

Adrian Mutu a folosit un argument la care apela foarte mult și Dan Petrescu în perioada în care era antrenor în Gruia, la finalul meciului Farul – CFR Cluj 1-1, pentru a explica jocul mai slab prestat de echipa sa în ultimele etape.

„Briliantul” a ținut să precizeze că echipa sa a avut parte de două deplasări destul de lungi în ultima săptămână, la Galați și Farul, iar acest aspect a generat o oarecare oboseală în rândul jucătorilor, fapt care, în opinia fostului atacant, și-a pus amprenta pe jocul fostei campioane a României.

Adrian Mutu, scuză marca Dan Petrescu după Farul – CFR Cluj 1-1: „De 8 zile suntem pe drumuri”

Despre partida propriu-zisă, Adrian Mutu a apreciat în mare că formația sa a fost superioară în partea secundă și, pe de altă parte, și-a manifestat îndoiala referitoare la corectitudinea golului marcat de Farul, moment petrecut după ce jucătorii de la CFR Cluj au solicitat un fault asupra tânărului Fica.

„Au fost două reprize diferite cred eu, în prima repriză am suferit puțin, pressing foarte bun al Farului, în repriza a doua cred că am fost echipa care a dominat. Nu am văzut, nu știu dacă a fost fault la Fica și o acțiune a noastră s-a transformat într-o ocazie a lor, cred că fost singura din repriza a doua. Am jucat la echipa de pe locul 4 în deplasare, mergem înainte.

După jocul din repriza a doua, meritam golul, dacă luăm așa să facem un rezumat al tuturor meciurilor de când sunt eu, repriza a doua ne-a aparținut tot timpul, am schimbat mereu jocul în repriza a doua. Cred că ar trebui mai multă personalitate și încredere în forțele proprii, să controlăm mai mult jocul.

Se înjumătățesc punctele și după aia vom vedea. Meciurile vor fi tari, să vedem și cine intră, e bătălie mare pe ultimele locuri (n.r. de play-off). Vom vedea, până atunci să ne câștigăm noi meciul. În șapte meciuri am pierdut doar o dată, ceea ce e bine. De 8 zile suntem pe drumuri. Nu au fost deplasări ușoare, am ieșit neînvinși, ceea ce este pozitiv”, a spus Adrian Mutu la finalul meciului Farul – CFR Cluj 1-1.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare