Adevărul despre căsnicia lui Dan Petrescu. Antrenorul român a recunoscut motivul pentru care nu locuiește împreună cu familia

Dan Petrescu lucrează de mai bine de opt luni în Coreea de Sud și, ca de fiecare dată, familia nu este alături de el. Fostul internațional a explicat, într-un interviu, de ce apelează la această strategia. Soția a obosit să se mute cu el, așa că se văd doar în vacanțe și în zilele libere.

Dan Petrescu nu este cu familia în Coreea de Sud

Dan Petrescu antrenează de opt luni în Coreea de Sud, iar echipa lui a început campionatul cu un egal, iar în ultimul meci a remizat, pe teren propriu, cu Ulsan HD, scor 1-1 (1-0), în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor Asiei la fotbal. Dacă va trece de acest tur, Jeonbuk o va înfrunta apoi cu învingătoarea partidei Shandong Taishan – Yokohama Marinos. Tehnicianul român are o misiune foarte grea sezonul acesta. Conducătorii vor ca trupa „Bursucului” să se implice în lupta pentru primele trei locuri.

Fostul fotbalist important al „Generației de Aur” câștigă 1,2 milioane de dolari pe an la formația din Coreea de Sud, dar pentru acești bani plătește un preț destul de mare. Nu-și vede familia decât în vacanțe. Soția lui, Adriana și fiica lor Jennifer locuiesc în Dubai.

„Nu e nimic ușor în viață. Dacă vrei să ai succes trebuie să faci niște sacrificii, asta este opinia mea. Am făcut sacrificii și ca jucător, fac și ca antrenor pentru că altfel nu pot avea rezultate

E clar că familia mea n-a fost lângă mine mereu. Am mutat-o așa de mult dintr-o țară în altă încât la un moment dat s-au plictisit și au obosit și au spus: «noi trebuie să rămânem undeva». Dar au ințeles situația și mă bucur foarte mult”, spunea Petrescu, într-un interviu acordat pentru site-ul celor de la CFR Cluj.

Citește și: Motivul uluitor pentru care Dan Petrescu nu a dat mâna cu antrenorul lui Daejon, în campionatul din Coreea de Sud

Dan Petrescu s-a căsătorit în 2007 pentru a doua oară, cu Adriana Stan, fostă sportivă, cu care a făcut al treilea copil, Jennifer. Bursucul a mai fost căsătorit cu Dana și în urma acestui mariaj au rezultat două fete. Toate trei locuiesc la Londra.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare