Motivul uluitor pentru care Dan Petrescu nu a dat mâna cu antrenorul lui Daejon, în campionatul din Coreea de Sud

Dan Petrescu (56 de ani) a avut un start împiedicat de campionat, în Coreea de Sud. Echipa pe care o antrenează, Jeonbuk Motors, a scos azi doar o remiză (1-1) acasă cu Daejeon Hana Citizen, în prima etapă din K-League, Ahn Hyun-Beom marcând golul egalizator în minutul 86.

Fostul antrenor al celor de la CFR Cluj nu a dat mâna cu tehnicianul celor de la Daejon, iar la conferința de presă a venit cu explicația.

Petrescu se grăbea la baie

Dan Petrescu nu a mai dat mâna cu Min-Sung Lee, antrenorul celor de la Daejon. Explicaţia tehnicianului român a stârnit hohote de râs.

”Mă grăbeam să ajung la baie și am intrat direct la vestiare. A fost foarte frig azi și trebuia să merg”, a zis Dan Petrescu, potrivit Sports-G.

Remiza cu Daejeon este a treia din tot atâtea confruntări avute de Dan Petrescu pe banca tehnică a lui Jeonbuk, după 1-1 în august 2023, tot pe teren propriu, și 2-2 în iulie trecut în deplasare.

”Nu sunt mulțumit cu rezultatul de azi, mai ales că au venit mulți fani la stadion și nu i-am putut bucura. A fost un meci greu, mai ales în prima repriză, când Daejeon a avut o singură ocazie și a marcat.

După, adversarii s-au retras foarte mult, s-au concentrat doar să se apere și să speculeze ocaziile de pe contraatac. Am reușit să răspundem bine, însă am așteptări mai mari de la jucătorii mei”, a mai spus antrenorul român.

Urmează Liga Campionilor Asiei

Pentru Jeonbuk și Dan Petrescu urmează un meci din sferturile de finală ale Ligii Campionilor Asiei. Va juca acasă contra celor de la Ulsan (campioana en-titre), care au pornit în noua ediție de K-League cu un succes (1-0) împotriva lui Pohang Steelers.

Înaintea startului de sezon, Dan Petrescu a mai zis : „E dificil să evaluez întregul sezon trecut, în condițiile în care eu am venit abia la jumătatea lui. Am progresat în campionat, de pe locul 7 am terminat pe 4. Am jucat și finala Cupei. Dar sunt conștient că trebuie să producem rezultate mai bune sezonul viitor”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare