Unde se va juca până la urmă meciul dintre Rapid și FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat

După cum se știe deja foarte bine, în ultimele zile au existat în spațiul public foarte multe discuții referitoare la stadionul pe care ar urma să se dispute meciul dintre Rapid și FCSB, programat în ultima etapă a sezonului regulat de Superliga.

Inițial, încălcând cumva tradiția instituită de la inaugurarea noului stadion din Giulești, conducătorii și suporterii rapidiști au stabilit ca această partidă să se joace pe Arena Națională. Ulterior, întrucât nu s-a ajuns la o înțelegere cu omologii de la FCSB, s-a stabilit că până la urmă jocul să se dispute până la urmă acolo unde s-a stabilit inițial, pe stadionul Rapid.

Se pare că în cele din urmă meciul dintre Rapid și FCSB se va juca pe Arena Națională

Doar că, la finalul partidei câștigate miercuri seară de echipa antrenată de Cristiano Bergodi, scor 4-1, pe teren propriu în fața celor de la UTA, acționarul majoritar Dan Șucu a anunțat că, în contextul în care cererea de bilete pentru derby-ul de peste două etape este deja una foarte mare, va încerca să mute din nou meciul cu rivala bucureșteană pe cel mai mare stadion al țării și că va avea o discuție în acest sens cu colaboratorii săi în cursul zilei de joi.

Mâine (n.r. joi) o să reevaluăm dacă este posibil ca meciul cu FCSB să îl disputăm pe Arena Națională. Nivelul de cerere pentru bilete depășește de 4 ori capacitatea stadionului nostru”, a spus Dan Șucu la finalul meciului cu UTA.

Și se pare că discuție respectivă purtată între oficialii celor de la Rapid a fost una constructivă, întrucât, potrivit gsp.ro, s-a decis ca în cele din urmă meciul cu FCSB să se dispute pe Arena Națională.

S-ar fi rezolvat diferendul dintre oficialii celor două cluburi referitor la numărul de bilete alocate fanilor echipei roș-albastre

Conform sursei citate anterior, a fost rezolvat impasul apărut în tratativele purtate anterior de reprezentanții celor două cluburi, referitor la numărul de bilete care vor fi alocate fanilor celor de la FCSB la această partidă.

Astfel, se pare că roș-albaștrii vor avea parte de o întreagă peluză, din care în mod evident că vor fi scăzute așa-numitele „zone-tampon”, după cum se obișnuiește deja de câțiva ani buni la meciurile pe care vicecampioana României le dispută cu Dinamo pe Arena Națională, indiferent de cine este gazdă. Bineînțeles, cel mai probabil, va urma ca pe viitor, când giuleștenii se vor prezenta ca oaspeți pe cel mai mare stadion din țară la meciurile cu FCSB, acest favor să le fie întors.

Fără îndoială că disputarea acestui joc pe Arena Națională va genera o emulație fantastică în tribune, dar și venituri semnificative pentru cei de la Rapid.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare