EXCLUSIV | Rapid s-a decis! Victor Angelescu anunță unde se va juca derby-ul cu FCSB: ”Am făcut cerere!”

Rapid – FCSB, meci care va conta pentru runda 30 din Superliga, se va juca pe Arena Națională. Giuleștenii au decis să forțeze organizarea evenimentului pe cel mai mare stadion al țării, deși inițial ar fi dorit să se joace în Giulești. Contactat de Sportpesurse, Victor Angelescu a confirmat că Rapidul a făcut cererea și că așteaptă răspunsul.

Rapidul a trecut cu bine de scandalul de la Iași. Victoria cu UTA a adus mare bucurie în Giulești, iar Dan Șucu și Victor Angelescu nu și-au ascuns sentimentele. Golul lui Burmaz, din finalul partidei, a smuls ropote de aplauze din tribuna oficială a gazdelor. Iar veștile bune continuă pentru giuleșteni.

Rapid – FCSB, pe Arena Națională

Imediat după meciul de miercuri, Dan Șucu anunța că dorește ca derby-ul cu FCSB să se joace pe cel mai mare stadion al țării. Totul, pentru că cererea pentru bilete din partea suporterilor este una foarte mare.

La o zi după victoria cu UTA, rapidiștii au decis că soluția cea mai bună este organizarea derby-ului pe Arena Națională, anunță Gsp. Sportpesurse l-a contactat pe Victor Angelescu, iar oficialul Rapidului a confirmat că cererea a fost trimisă.

”O să anunțăm oficial, noi ne dorim să jucăm acolo! Așteptăm confirmarea.

Am făcut o cerere, sunt niște reguli și dacă le vor accepta…”, a spus Victor Angelescu pentru Sportpesurse.

Albu și Borza, iertați

Escapada celor doi, care a riscat să arunce în aer atmosfera de la club, a fost iertată. Cristino Bergodi a anunțat imediat după victoria cu UTA că totul este de domeniul trecutului.

Victor Angelescu confirmă că cei doi au fost amendați, dar că au fost reprimiți în programul echipei.

”Am avut meci, mă bucur că am câștigat, ne-am bucurat aseară, ne gândim la următorul meci.

Au avut amendă, au fost suspendați, dar pentru noi este de domeniul trecutului”, a mai spus Angelescu pentru Sportpesurse.

Rapid – FCSB este programat pe 9 martie, de la ora 18:00

  • 40 de mii de suporteri ai Rapidului sunt așteptați pe Arena Națională, la derby-ul cu FCSB

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare