Dan și Diana Șucu, moment superb de tandrețe după ce Burmaz a marcat în meciul Rapid – UTA. Scena a fost filmată

Bucurie mare în tribuna echipei Rapid, după ce trupa lui Cristiano Bergodi a câștigat cu 4-1 duelul cu UTA și a urcat pe locul doi în SuperLiga, la șapte puncte de liderul FCSB. Golul lui Burmaz i-a încântat pe Dan și Diana Șucu. Cei doi s-au sărutat și s-au îmbrățișat, iar momentul a fost filmat și a ajuns pe rețelele sociale.

Dan și Diana Șucu, explozie de fericire după golul lui Burmaz

Rapid a traversat zile grele după înfrângerea din duelul cu Poli Iași. Amărăciunea eșecului a fost dublată și de vestea că Borza și Albu au plecat din cantonament și au stat până dimineață într-un club de fițe. Cei doi au fost suspendați o etapă de către club, dar trupa din Giulești s-a impus și fără ei în partida cu UTA. S-a terminat 4-1, iar echipa antrenată de Cristiano Bergodi a ajuns din nou pe locul doi, la șapte puncte de liderul FCSB, care are și un meci mai puțin.

Succesul a fost sărbătorit în tribuna Rapidului, dar cei care conduc clubul, dar și de soția acționarului principal. Diana Șucu a postat pe pagina de Instagram un filmuleț în care se vede cum s-a trăit golul marcat de Borisav Burmaz, cel care a înscris golul de 4-1 în minutul 90+6. După ce atacantul a trimis a marcat cu un șut de la aproape 30 de metri, Dan Șucu și-a sărutat cu foc soția și a îmbrățișat-o. Diana Șucu a strigat „Bravo, bravo!”, iar apoi i-a spus lui Vasile Maftei: „Mamă, dar ce gol frumos!”. Vasile Maftei a fost și el impresionat. „Bă, cum s-a dus! Ce gol a dat ăsta”.

Dan Șucu încântat de golul lui Burmaz

Succesul din partida cu UTA, i-a alungat lui Dan Șucu amărăciunea provocată de duelul de la Iași. Acționarul Rapidului a plecat zâmbind de la stadion și i-a lăudat pe Burmaz și de pe debutantul Bădescu.

„A trecut supărarea, sigur. Felicitări echipei adverse, la un moment dat ne-a dominat destul de clar. Felicitări!

Prima felicitare pe care îmi permit să o dau este colegilor mei, antrenorii de la juniori, care acum ne pun la dispoziție un nou jucător important. Un debut excepțional. «Speedy» (n.r. – Robert Bădescu) este de acum jucător de prima ligă. Felicitări!

Toate golurile le-au dat rapidiștii, și într-o poartă, și în cealaltă. Cel al lui Burmaz este, probabil, cel mai spectaculos gol pe care l-am văzut în Giulești”, a spus Dan Șucu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare