Ioan Ovidiu Sabău o poate retrograda pe Dinamo! Antrenorul lui U Cluj este pus într-o situație teribilă

Ioan Ovidiu Sabău (56 de ani), tehnicianul celor de la Universitatea Cluj, a discutat despre partida cu Dinamo, care va avea loc pe data de 4 mai, pe terenul ardelenilor, începând cu ora 20:00. Meciul va putea fi urmărit LIVE SCORE pe sportpesurse.ro.

Antrenorul grupării clujene s-a declarat cumva nemulțumit de ipostaza în care va fi pus la finalul duelului cu fotbaliștii lui Zeljko Kopic. Potrivit spuselor sale, dacă U Cluj va câștiga, va fi acuzat de faptul că a retrogradat-o pe Dinamo. În cazul în care gazdele vor pierde, tehnicianul de 56 de ani va fi suspectat de un posibil aranjament.

Ioan Ovidiu Sabău, debusolat înaintea meciului cu Dinamo: „Dacă mă bate, se va spune că m-am dat la o parte. O aberație”

Soarta a lansat o ironie la adresa „câinilor”. În urmă cu două sezoane, Dinamo retrograda în Liga a 2-a pentru prima dată în istoria sa. Negrul eveniment s-a produs în urma unei „duble” disputate la baraj, contra Universității Cluj.

Iată că acum, gruparea alb-roșie depinde tot de ardeleni pentru a rămâne în SuperLiga. Pe lângă duelul direct, Dinamo poate beneficia de ajutor din partea „fraților” și în ultima rundă a play-out-ului. Atunci, U Cluj va da piept cu FC Voluntari, cu care Dinamo se luptă pentru evitarea retrogradării.

Ioan Ovidiu Sabău, care a fost unul dintre jucătorii cheie ai echipei pe care marele Mircea Lucescu a alcătuit-o între anii 1988 și 1990, le poate semna sentința celor de la Dinamo în această etapă. Într-un interviu acordat celor de la prosport.ro, antrenorul de pe banca tehnică a „studenților” a afirmat că va fi loc de extrem de multe interptretări, în funcție de rezultatul final din meciul de sâmbătă.

„E foarte delicat și vor fi foarte multe interpretări. Cum a fost și după meciul cu Craiova, unde am pierdut, chiar dacă am reușit să egalăm la 2-2. Sunt speculații, ceea ce este o aberație, o prostie, dar lumea trebuie să vorbească. La fel se va întâmpla și cu Dinamo.

Dacă mă bate, lumea va spune că m-am dat la o parte. Dacă îi bați, vor spune că „U” Cluj a retrogradat Dinamo. Sunt lucruri pe care nu le poți evita. Dar noi știm ce avem de făcut. „U” Cluj are un obiectiv foarte clar. Vrem să jucăm barajul pentru Conference League și să terminăm pe locurile 7-9, obiectivul care a fost stabilit de club, la începutul sezonului. Sigur că au fost realizări, am fost chiar pe locul 5 la un moment dat.

Am crescut ca și personalitate, am fost aproape de finala Cupei, am jucat finala pentru play-off, dar nu trebuie să ratăm obiectivul inițial și contează impresia pe care o lași la ultimele jocuri”, a spus Ovidiu Sabău, potrivit sursei precizate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare