Dan Șucu a revenit asupra deciziei inițiale și le-a dat lui Albu și Borza cea mai mare amendă din istoria Rapidului!

Dan Șucu a revenit asupra deciziei inițiale și le-a dat lui Albu și Borza cea mai mare amendă din istoria Rapidului, după escapada lor de la finalul meciului pierdut la Iași.

În primă fază, clubul din Giulești a anunțat că cei doi jucători, pe lângă faptul că au fost excluși din lotul pentru partida cu UTA, au fost amendați cu câte 10% din salariu, dar acum, potrivit prosport.ro, în urma unor discuții purtate cu juriștii clubului, oficialii rapidiști au aflat că îi pot sancționa pe jucători cu 25% din salariul pe care urmează să îl încaseze în lunile rămase până la finalul acestui sezon.

Dan Șucu a revenit asupra deciziei și i-a amendat mult mai drastic decât în primă fază pe Albu și Borza

Și exact asta au făcut. Întrucât este vorba despre 5 luni, iar Albu și Borza ar avea venituri lunare de circa 10.000 de euro pe lună, amenzile celor doi s-ar ridica la 12.500 de euro pentru fiecare, ceea ce reprezintă, conform sursei citate anterior, cele mai mari sancțiuni de acest gen primite vreodată de fotbaliști ai Rapidului.

În ceea ce privește sancțiunile de natură sportivă, totul rămâne cum s-a stabilit inițial. Așadar, Alexandru Albu și Andrei Borza nu vor fi incluși în lotul pentru meciul cu UTA, însă ulterior totul va rămâne la latitudinea antrenorului Cristiano Bergodi.

Era pe undeva de așteptat ca acționarul majoritar al clubului din Giulești să ia astfel de măsuri drastice după acest episod, chiar dacă inițial nu s-a manifestat în acest sens, în condițiile în care s-a arătat extrem de dezamăgit de jucătorii săi, chiar a doua zi după evenimentele petrecute la Iași.

Acționarul majoritar de la Rapid s-a arătat extrem de dezamăgit după episodul petrecut la Iași.

Un milion de oameni așteaptă și-și doresc din suflet ca Rapid să ia titlul. 2.000 de suporteri au venit aseară, la Iași, ca să-I încurajeze și au pus suflet. Au plecat toți dezamăgiți, inclusiv eu.

OK, pot să înțeleg că am pierdut, e o întrecere sportivă. Dar nu pot înțelege și că pe doi dintre jucătorii mei nu i-a durut eșecul. Asta are legătură cu dorința de a fi campion. Fără suflet, fără să te doară nu poți fi campion”, a spus Dan Șucu la acel moment, potrivit gsp.ro.

De notat și că inițial, proprietarul Mobexpert a delegat sarcina sancționării celor doi jucători către antrenorul Cristiano Bergodi și președintele Daniel Niculae, făcând mențiunea că, în cazul în care cei doi nu vor acționa în acest sens, atunci se vor implica el și celălalt acționar, Victor Angelescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare