„Insider” în cantonamentul FCSB. Cum arată baza de 10 milioane de euro, care este meniul jucătorilor și ce spune Mihai Stoica despre Charalambous. Video

FCSB se află pe primul loc în SuperLiga României, dar ocupă o poziție de top și în ceea ce privește baza de pregătire. Mihai Stoica a făcut „o favoare” unei echipe de jurnaliști de la postul de televiziune cu care are contract și astfel au ajuns în spațiul public imagini inedite. Gigi Becali a investit zece milioane de euro în cantonamentul roș-albaștrilor.

Cum arată baza de 10 milioane de euro a echipei FCSB

Mihai Stoica a deschis porțile cantonamentului FCSB unei echipe de jurnaliști și astfel fanii fotbalului au văzut cum arată locul în care se pregătesc jucătorii liderului. Gigi Becali a investit zece milioane de euro în baza din comuna Berceni, o proprietate care se întinde pe multe hectare și care se află aproape de Șoseaua de Centură. Mihai Stoica a acordat un interviu în care a recunoscut că acesta este locul în care stă cea mai mare a timpului, asta în timp ce antrenorul Elias Charalambous a preferat să locuiască acolo, în loc să se mute la hotel sau într-un apartament, unde ar fi avut parte de un confort mult mai bun.

„Trăiesc mai mereu aici, plec doar cand trebuie să traversez Bucureştiul pentru emisiune, altfel n-am de ce să plec. Mai am un companion. Elias (n.r. – Charalambous) a preferat să locuiască în bază decât să stea la hotel sau în apartament”, a spus preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica.

Oficialul liderului este foarte mulțumit de modul în care arată baza, dar ar fi vrut mult mai multe facilități pentru grupele de copii și juniori. Doar sala de forță pentru echipa de seniori a costat o jumătate de milion de euro.

Brânză de la Gigi Becali

Echipa de jurnaliști a filmat la antrenamentul FCSB, dar a avut acces și în bucătăria unde se pregătesc bucatele jucătorilor. Marius Falan este responsabil cu meniul zilnic. El lucrează în acest domeniu de aproape 30 de ani.

„Meniul e variat şi diversificat. În fiecare zi încercăm să le facem altceva, să-i surprindem. Suntem între ciocan şi nicovală. Trebuie să le acoperi şi necesarul caloric, carbohidraţii, după antrenament. Trebuie să faci şi preparate pentru sportivi, că nu poţi să le dai ca la nuntă.

E în funcţie de antrenamentele pe care le au. E un ciclu săptămânal, trebuie să le reduci carbohidraţii la început de săptămână, să le creşti pe finalul săptămânii, pentru a le da energie după antrenament, efort susţinut, să-i încarci cu proteină”, spune bucătarul echipei.

Gigi Becali este foarte implicat nu doar în alcătuirea echipei, ci și trimite regulat cantități importante de brânză.

„Acum mult timp luam mezeluri de la market şi a zis: «Măi tată, astea sunt cancer, nu mai daţi în viaţa voastră băieţilor. Mergeţi şi luaţi de la….», la preţ triplu şi de atunci mănâncă, pe partea de mezeluri, mezeluri de mare caltate. Da, ne trimite brânză făcută de dânsul şi de mama dânsului. Spunea: «Mama face brânză, să ai grijă să mănânce băieţii»” recunoaşte bucătarul FCSB.

Mihai Stoica a mai spus că își dorește foarte tare ca această bază de pregătire să fie contruit și un teren sintetic, cu dimensiuni reduse, împrejmuit şi cu acoperiş de plasă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare