Pep Guardiola pregătește transferurile pentru sezonul viitor! Cine este jucătorul cerut de antrenorul catalan

În ultima etapă a reușit să o învingă pe West Ham, scor 3-1, iar Manchester City a devenit pentru a patra oara consecutiv campioană a Angliei.

Imediat după marea petrecere, Pep Guardiola (53 de ani) a început planurile pentru a avea o echipă perfectă din următorul sezon.

Jamal Musiala este dorința lui Guardiola

Conform celor de la Fichajes, tehnicianul „cetățenilor” are deja pe listă primul jucător pe care îl vrea neapărat pentru sezonul următor.

Visul lui Pep Guardiola este de a-l antrena pe Jamal Musiala la Manchester City, iar acesta nu se dă bătut până nu-și îndeplinește visul. În ultimele zile, au apărut zvonuri cum că șefii campioanei din Premier League sunt gata să îi facă pe plac antrenorului. Conducerea este gata să ofere nu mai puțin de 140 de milioane de euro pentru fotbalistul de la Bayern Munchen. 

Rămâne de vazut dacă transferul se va realiza deoarece bavarezii îl apreciază pe mijlocașul ofensiv la fel de mult cum și antrenorul catalan o face.

Potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt, cota de piață a lui Jamal Musiala este de 11o milioane de euro.

În acest sezon, mijlocașul german a reușit să marcheze 12 goluri și a oferit opt pase decisive.

Jamal Musiala nu se gândește la prelungirea contractului

Bayern Munchen nu e gândește la despărțirea cu Jamal Musiala. Însă, tânărul fotbalist a refuzat deja să își prelungească înțelegerea cu Bayern.

Potrivit jurnalistului italian Fabrizio Romano, Bayern e dispusă să îi ofere lui Musiala o creștere semnificativă a salariului. Conducerea bavareză este gata să îl facă unul dintre cei mai bine plătiți jucători din lot.

Pep Guardiola n-ar fi crezut ca poate realiza asta!

La puțin timp după câștigarea titlului din Premier League, antrenorul Pep Guardiola a oferit și primele declarații.

„Arsenal a reușit să ne împingă la un alt nivel. Înainte a fost Liverpool, iar în ultimele două sezoane a fost Arsenal. Acest sezon a fost incredibil. Am înțeles mesajul, știm că vor fi acolo pentru mulți ani (n.r. Liverpool și Arsenal).

Când am ajuns aici, dacă cineva ar fi spus că voi câștiga șase campionate în șapte sezoane, aș fi spus că este nebun. În niciun caz nu am crezut asta. Acum este perioada noastră. Noi facem parte din asta.” a declarat antrenorul „cetățenilor”.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare