Mihai Stoica anunță o revenire senzațională la FCSB. „Sunt șanse să fie pe bancă duminică”. Emoții cu Ngezana, Dawa și Pantea

Mihai Stoica le dă o veste senzațională fanilor FCSB! Vlad Chiricheș, jucător pe care Gigi Becali l-a sfătuit să se retragă, s-a antrenat cu echipa și are șanse mari să fie în lot la meciul cu FC Botoșani, programat duminică, 23.02.2024. Oficialul roș-albaștrilor a spus în direct și care este situația cu Alexandru Pantea, Joyskim Dawa și Siyabonga Ngezana.

Vlad Chiricheș se pregătește de o revenire senzațională la FCSB

Vlad Chiricheș s-a antrenat cu echipa și are șanse mari să joace în duelul în care FCSB va înfrunta pe FC Botoșani de duminică, din etapa cu numărul 27 din SuperLiga României. Mihai Stoica a fost cel care a dat această veste în direct. Fundașul naționalei s-a accidentat pe data de 28 august 2023, într-un meci cu UTA, iar în această perioadă în care nu a jucat a câștigat doar 5.000 de euro pe lună, în loc de 40.000 de euro, cât este contractul. Aceasta a fost convenția dintre jucător și patronul Gigi Becali.

„Vlad Chiricheș face antrenament cu echipa. Azi a făcut antrenamentul complet, poate fi și duminică pe bancă, nu știu ce se va hotărî”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Pentru Vlad Chiricheș poate fi ultima șansă de a-și continua cariera. Gigi Becali i-a transmis de mai multe ori în ultimele luni că ar trebui să se retragă și chiar i-a oferit postul de antrenor secund, în timp ce Meme Stoica îl vede ca personajul ideal pentru funcția de director sportiv. Căpitanul echipei i-a răspuns că are de gând să mai joace fotbal.

Vlad Chiricheș și Mihai Stoica. Sursa: Profimedia

FCSB are probleme cu Dawa, Ngezana și Pantea

FCSB are probleme de lot înaintea partidei din etapa cu numărul 27. Compartimentul defensiv este cel mai afectat: Joyskim Dawa a lipsit de la antrenamente pentru că a fost plecat în Franța, pentru a fi alături de soția lui care a născut, în timp ce Siyabonga Ngezana nu a dus până la final ședința de pregătire de joi.

„Astăzi a ieșit din antrenament Ngezana, sper să nu fie nimic serios. Dawa abia mâine se prezintă la antrenament, va avea doar două antrenamente până la meciul cu Botoșani. A lipsit exact o săptămână, a stat cu soția până îi vine restul familiei din Camerun”, a declarat Mihai Stoica.

O situație complicată este cea a lui Alexandru Pantea. Fundașul va merge în Italia și va fi operat de un medic renumit. FCSB pierde în acest fel unul dintre jucătorii care se încadrau la regula U21.

„Pantea se va opera miercuri la Roma la profesorul Mariani pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă până la revenirea pe gazon. Florin Tănase a avut aceeaşi accidentare, ligamentul anterior încrucişat rupt, dar Florin Tănase a jucat în mai puţin de patru luni. Mizăm ca în toamnă să fie în lot”, a mai afirmat oficialul roș-albaștrilor.

FCSB ocupă primul loc în SuperLiga și se află la șapte puncte de Rapid, principala urmăritoare și la zece de CFR Cluj.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare