Reacția lui Andrei Nicolescu după insinuările de blat făcute de Gigi Becali: „Astfel de oameni nu ar mai trebui să fie în fotbal”

Reacția lui Andrei Nicolescu după insinuările de blat făcute de Gigi Becali recent a fost una destul de contondentă și a fost exprimată în cursul serii zilei de miercuri.

După cum se știe deja destul de bine, patronul de la FCSB a catalogat drept „omenie” victoria obținută de Rapid pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața celor de la Hermannstadt. La scurt timp, el a fost contrat de ambele părți vizate de declarațiile sale, giuleștenii fiind reprezentați în această situație de acționarul minoritar Victor Angelescu, iar sibienii de președintele Dani Coman.

Reacția lui Andrei Nicolescu după insinuările de blat făcute de Gigi Becali

Acest subiect s-a suprapus în mare măsură și cu apariția în spațiul public a unor suspiciuni legate și de meciul Farul – Dinamo 0-2. În ultima perioadă au existat anumite voci care au susținut că, din diferite motive, campioana României ar fi jucat „suspect de slab” în acea partidă contra „câinilor”.

Administratorul special al clubului din „Șoseaua Ștefan cel Mare” a fost întrebat în legătură cu ambele chestiuni și a spus că acești oameni, care fac astfel de insinuări referitoare la evenimente care, în opinia sa, aparțin unei epoci de mult timp apuse și de tristă amintire pentru fotbalul românesc, nu ar mai trebui să fie implicați în acest fenomen.

De asemenea, Andrei Nicolescu a ținut și să spună că propagarea în spațiul public a unor astfel de scenarii nu face decât să aducă prejudicii de imagine asupra unor branduri uriașe din fotbalul românesc, cum ar fi, de exemplu, Dinamo București sau Gică Hagi.

Administratorul special al lui Dinamo: „Astfel de oameni nu ar mai trebui să fie în fotbal”

„Eu cred că astfel de oameni, care încă trăiesc într-o istorie apusă, nu ar mai trebui să fie în fotbal. Mai am și eu informații despre diferite meciuri, mi se par de neacceptat, dar nu vreau să comentez și mi-aș dori ca oamenii care fac sau se gândesc la chestiuni de genul ăsta să nu fie în fotbal.

Mi se pare că foarte, foarte ușor media din România încearcă să ducă într-o zonă cu tentă de ridicol niște branduri construite în România și care ar trebui să inspire doar profesionalism, respect și performanță. În momentul în care cineva pune la îndoială dorința lui Gică Hagi de a câștiga mereu, mi se pare că se duce într-o zonă de ridicol”, a spus Andrei Nicolescu, la Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare