Man si Mihăilă intră în ultimul an de contract cu Parma! Presa din Italia, dezvăluiri despre viitorul celor doi fotbaliști români

Dennis Man (25 de ani) și Valentin Mihăilă (24 de ani) au fost doi dintre cei mai importanți jucători ai Parmei în ultimele sezoane, dar în special în actuala ediție, când „Cruciații” au revenit în Serie A.

Italienii au încredere că Man și Mihăilă vor rămâne la Parma

Aflați din octombrie 2020 (Valentin Mihăilă), respectiv ianuarie 2021 (Dennis Man) la Parma, cei doi internaționali români mai au contracte valabile până pe 30 iunie 2025. Evoluțiile celor doi le-au atras atenția mai multor cluburi din străinătate, însă italienii au încredere că „Tricolorii” își vor prelungi angajamentele și vor continua alături de formația din prezent.

Voința este de a continua împreună, cel puțin conform părților implicate. Dennis Man, Valentin Mihăilă și Parma și-ar dori să răsplătească această promovare istorică prin reînnoirea contractelor – ambele expirând în iunie 2025. În timpul sărbătorii care a avut loc după promovare, fotbaliştii români le-au promis fanilor că se vor revedea anul viitor.

Seria A poartă și semnătura lor. Man și Mihăilă au gustat ​​doar o jumătate de sezon în prima ligă, care s-a încheiat cu o retrogradare fulgerătoare. Ei ar dori să șteargă acea amintire, demonstrând tuturor că totul s-a schimbat complet și că, ceea ce a fost în urmă cu trei sezoane, este foarte departe„, au notat italienii.

Dortmund s-a interesat de transferul lui Dennis Man

Internaționalul român le-a atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, printre care și Borussia Dortmund. Actuala semfinalistă din Champions League a purtat discuții în ceea ce privește posibilitatea unui transfer al lui Dennis Man, însă Giovanni Becali a dezvăluit că nu există nicio grabă din partea fotbalistului pe care îl așteaptă turneul final din Germania.

La fel ca și pentru alți internaționali români, EURO 2024 poate fi decisiv în ceea ce privește cariera lui Dennis Man și viitoarea sa destinație.

„Deocamdată mai au un meci, sunt în Serie A. Am avut două întâlniri cu ei, probabil o să am și altele. S-ar putea să respecte contractul încă un an, peste 7 luni rămân amândoi liberi, pot să plece unde vor. Nu este o grabă, eu, Dennis și Mihăilă avem o liniște exemplară.

Clubul ne invită, eu îi întreb dacă ajung unde am zis noi și dacă zic nu, atunci le spun că mai avem timp. Mai este timp destul, vor și ei o vacanță de câteva zile, după se duc la lot, după EURO mai au o vacanță, încep pregătirile și se poate semna oricând.

Am fost la Atletico Madrid cu ei (n.r. reprezentanții lui Dortmund), am stat lângă Vasquez, așteptăm pentru că nu este o problemă. Și Dortmund joacă în Champions League, nu se știe dacă activează opțiunea lui Sancho. A fost vândut de ei cu 80 și ceva de milioane, iar Dortmund nu poate să dea mai mult de 40.

Sancho joacă pe dreapta și pe stânga, iar Dennis joacă numai în dreapta. Au fost discuții, nimic mai mult. Discuțiile principale cu Parma sunt la viitoarele salarii ale lui Mihailă și Man”, a spus Giovanni Becali, cel care a intermediat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma, la începutul anului 2021, potrivit Fanatik.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare