Se pregătește marea răscoală la Dinamo! Ei vor fi dați afară în șuturi dacă echipa retrogradează! Planul de rezervă al șefilor din Ștefan Cel Mare!

Dinamo o întâlnește pe UTA Arad, pe teren propriu, dumincă, de la ora 21.30. Pentru Dinamo acest meci este unul decisiv pentru salvarea de la retrogradarea directă.

Dinamo are pregătit planul B!

În funcție de rezultatul meciului de duminică, se va afla în ce condiții pot continua Andrei Nicolescu și Zeljko Kopic la Dinamo. Dacă echipa se salvează de la retrogradarea directă, e clar că va pregăti barajul sub comanda lui Zeljko Kopic și cu Andrei Nicolescu continuând ca administrator special.

Retrogradarea lui Dinamo ar însemna să se aplice planul B. Acesta ar însemna o retragere din prim plan a lui Andrei Nicolescu și preluarea activităților de Dan Gătăianțu,și el acționar Red&White. Dacă Zeljko Kopic nu va mai continua în alb și roșu, Claudiu Niculescu, este favorit să preia postul de antrenor principal.

„Nu, cu siguranță nu (n.r. nu a fost sunat de Dinamo). Sunt deschis oricărei discuții, mai ales când e vorba de Dinamo. Deși am rămas dezamăgit după acel episod (n.r. demis în 2018 după două meciuri). Nu mă autopropun, dacă va fi..în viitor, cândva, mi-ar fi greu să refuz. Am avut discuții cu echipe din Superliga, dar discuțiile concrete le-am avut în iarnă.” a declarat fostul fotbalist al lui Dinamo.

„Câinii” nu se bazează doar pe câștigarea meciului cu UTA. Totul depinde și de eventualele eșecuri ale celor de la Poli Iași, Voluntari și FC Botoșani.

Bonusuri pentru salvarea de la retrogradere

Andrei Nicolescu a dezvăluit că în regulamentul jucătorilor a fost trecut un bonus special pentru ultimele partide. Acesta va fi acordat în funcție de ceea ce se va întâmpla în confruntările din etapa programată duminică.

„Toată lumea este concentrată și o să vedem ce se va întâmpla… Am avut o situație foarte grea în luna decembrie, înainte de play-out, atunci a fost un declic. Este o situație specială… avem o primă pentru ultimele meciuri și este chiar o sumă consistentă” a declarat Andrei Nicolescu.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare