Gigi Becali pare că dă înapoi în războiul cu CSA: „Am spus să nu aibă grijă, m-am ținut de cuvânt”

Se poate spune într-o anumită măsură că Gigi Becali pare că dă înapoi oarecum în războiul cu CSA, cel puțin așa reiese din ultimele declarații făcute în mod public de către patronul de la FCSB.

El a fost întrebat din nou dacă echipa sa își va mai disputa pe viitor pe stadionul Steaua unele dintre meciurile considerate pe teren propriu și a ținut să reitereze că nu își dorește ca arena din Ghencea să devină principala casă a liderului din Superliga.

Gigi Becali pare că dă înapoi în războiul cu CSA, faza pe stadionul Steaua

Omul de afaceri a explicat, o dată în plus, faptul că se va apela la această soluție doar în cazurile excepționale, reprezentate de perioadele în care Arena Națională devine indisponibile, din diferite motive. Așa cum s-a întâmplat, de exemplu, la începutul acestui sezon, când, din cauza unor evenimente organizate pe cel mai mare stadion al țării, cei de la FCSB au fost nevoiți să închirieze, cu mari eforturi, stadionul Steaua pentru a disputa acolo meciurile considerate pe teren propriu cu CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Atunci, Gigi Becali a anunțat în mod public faptul că nu intenționează să închirieze arena din Ghencea pentru toate partidele disputate de FCSB pe teren propriu, ci doar atunci când nu va mai exista varianta Arena Națională. Iar acum a reluat această idee, dorind să sublinieze că și-a ținut promisiunea făcută în acest sens, motiv pentru care cei de la CSA nu ar trebui să aibă motive de îngrijorare din acest punct de vedere.

Vedem când o să fie. Eu am spus atunci să nu aibă grijă că noi nu ne mutăm pe Ghencea. Am spus? M-am ținut de cuvânt? A fost situația atunci… Dacă va mai fi situația o să jucăm acolo, nu e țara noastră aici?”, a spus gigi becali în cadrul unei discuții avute recent, în mod tradițional, cu reporterii prezenți la reședința sa din aleea alexandru.

În paralel, cele două cluburi se luptă în continuare în instanță pentru marca Steaua București

Totuși, pare că există o oarecare înțelegere între FCSB și Steaua doar când vine vorba despre această situație a stadionului din Ghencea. În schimb, cele două cluburi își dispută în continuare dreptul de folosință asupra mărcii Steaua București, iar în cursul zilei de miercuri a fost fixat un nou termen în această speță, în contextul în care anterior, în urmă cu ceva timp, Gigi Becali a spus în mod public faptul că, în viziunea sa, sunt șanse destul de mari ca în scurt timp CSA să nu mai aibă dreptul de a folosi numele Steaua București pentru echipa de fotbal profesionist.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare