Ion Țiriac și Gigi Becali, lovitură de grație pentru statul român! Cei doi s-au adresat instanței și cer despăgubiri colosale!

Ion Țiriac (84 de ani) și Gigi Becali (65 de ani) susțin că nu au fost despăgubiți după ce statul i-a deposedat de terenurile pe care le dețineau în preajma orașului Otopeni.

Legendarul tenismen nu are dubii în privința faptului că are de recuperat o sumă enormă de pe urma acestui eveniment.

Ion Țiriac și Gigi Becali, implicați în proces

În anul 2018, statul român a luat o decizie cu privire la un proiect care implica extinderea aeroportului „Henri Coandă” din Otopeni, activitate ce necesita mai mult pământ.

Au fost expropiate 600 de hectare, dintre care 50 îi aparțineau lui Ion Țiriac. În urma acestei acțiuni, suma totală s-a ridicat la 115.092.501 de lei, potrivit fanatik.ro.

Ulterior exproprierilor, fostul jucător de tenis a avut de primit înapoi o sumă importantă de bani. Acest lucru nu s-a realizat, iar Ion Țiriac a acționat în instanță, având de luat 48.95 milioane de lei, aproape 10 milioane de euro.

  • Și Gigi Becali este implicat în procesul din care mai fac parte alți aproximativ 700 de proprietari.

Gigi Becali își caută și el dreptatea

La rândul său, patronul campioanei SuperLigii României a fost deposedat de un teren de 55.882 de metri pătrați, evaluat la 2.259.112,33 de lei. A urmat calea miliardarului Ion Țiriac și dorește „revanșa” în tribunal.

Recent, Gigi Becali nu a ezitat când a venit vorba de a-și critica în termeni duri jucătorii, în urma eșecului din ultima rundă de campionat, contra Craiovei lui Costel Gâlcă (0-2).

Este vorba despre Baba Alhassan, Octavian Popescu, David Miculescu și Ștefan Târnovanu. Gigi Becali s-a arătat dezamăgit de faptul că ei nu s-au ridicat deloc la un nivel bun de joc în partida din Bănie. Pe omul de afaceri de la „cârma” roș-albaștrilor nu l-a interesat că derby-ul nu a avut vreo miză.

„Alhassan, prea lent și pase în spate. La mine, dacă dai mingea în spate, ești scos! Dar toți au fost slăbuți. Poate doar Olaru a fost mai viu. Toți au fost adormiți. George Popescu le-a pierdut pe toate, o să fie rezervă cu CFR Cluj.

Miculescu s-a ascuns de minge. De ce te ascunzi? E un joc relaxat. Bine, a jucat toată echipa prost, nu a ajuns nicio minge la el.

Târnovanu, la primul gol, nu a ieșit pe 6 metri să prindă mingea. Păi dacă nici la meci amical nu ieși, atunci cum vrei să te ia Iordănescu la națională?”, a declarat Gigi Becali, potrivit sursei menționate anterior.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare