Bogdan Lobonț îi răspunde lui Robert Niță! Replică tăioasă a antrenorului din Giulești!

Bogdan Lobonț (46 de ani), antrenorul interimar al lui Rapid, nu a stat pe gânduri și i-a dat lovitura de grație lui Robert Niță (47 de ani), fostul atacant al alb-vișiniilor, care l-a atacat într-un mod uluitor pe tehnician.

Rapid se află în fața partidei cu Sepsi, care va avea loc vineri, 10 mai, ora 20:30, în cadrul rundei cu numărul nouă a play-off-ului SuperLigii. Meciul se va disputa pe terenul grupării covăsnene.

Bogdan Lobonț a venit cu lovitura de grație la adresa lui Robert Niță!

Recent, Robert Niță, fostul jucător din compartimentul ofensiv al trupei ce evoluează în alb-vișiniu, l-a criticat în termeni duri pe actualul antrenor al grupării bucureștene, exprimându-și dezacordul față de modul în care acesta abordează meciurile elevilor săi.

Antrenorul de pe banca echipei din Giulești nu trece printr-o perioadă bună, întrucât Rapid nu a obținut nici măcar un singur succes în această ediție a play-off-ului competiției interne. Având în vedere această situație, clubul alb-vișiniu a emis un comunicat de presă prin care și-a exprimat susținerea față de Bogdan Lobonț.

Tehnicianul Rapidului a susținut o conferință de presă cu câteva zile înaintea duelului cu Sepsi, cu ocazia căreia i-a oferit un răspuns lui Robert Niță. Bogdan Lobonț a afirmat că întotdeauna va fi criticat de oameni care nu dispun de o carieră precum a sa.

„Definește mai bine oamenii din fotbal, pentru că acesta e un tablou general. Mă întorc și vă spun un principiu fundamental. Nu te critică niciodată unul care face mai mult decât tine, ci te critică tot timpul unul care face mai puțin.

De ce? Pentru că încerci să ridici standardele la un nivel atât de mare, la un nivel la care acela care critică nu poate ajunge niciodată.

Pentru mine, lucrurile sunt foarte simple, iar acest lucru este valabil pentru orice domeniu, nu numai în fotbal. Ăsta este principiul meu de viață”, a comunicat Bogdan Lobonț.

Rapid se duelează în ultima etapă cu FCSB

Trupa „Pisicii” Lobonț va încheia actuala stagiune a SuperLigii contra marii rivale din oraș, împotriva căreia a evoluat foarte bine pe parcursul acestui sezon.

Fotbaliștii lui Elias Charalambous au reușit performanța de a cuceri primul titlu al FCSB-ului după o pauză de nouă ani. Gruparea patronată de către Gigi Becali și-a asigurat campionatul cu trei etape înaintea finalului sezonului, după un succes contra Farului „Regelui” Hagi, scor 2-1.

Rapid se află pe ultimul loc în play-off, cu un total de 29 de puncte. Adversara de vineri, Sepsi, dispune de 31 de puncte, situându-se pe penultima poziție.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare