Radu Drăgușin, pus sub o presiune uriașă la Tottenham. Londonezii au pus ochii pe un fundaș central evaluat la 100 de milioane de euro

Radu Drăgușin a fost cumpărat de Tottenham acum mai bine de o lună, dar nu a jucat decât 10 minute, iar din vară concurența se anunță și mai teribilă. Jurnaliștii de la Record au aflat că gruparea din Premier League vrea să-l cumpere de la Benfica pe Felipe Rodrigues da Silva (Morato), un fundaș central de 22 de ani care are o clauză de reziliere uriașă.

Un nou concurent pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a fost transferat de la Genoa la Tottenham în perioada de „mercato” din ianuarie, londonezii reușind să-l aducă deși s-au duelat cu Bayern. Fundașul român a costat aproape 31 de milioane de euro, dar în aproape o lună nu a intrat decât de trei ori, pe finalul unor partide, adunând în total doar 10 minute. Managerul Ange Postecoglu a preferat să-i folosească pe Romero și van den Ven, deși apărătorii vin după accidentări grele și nu sunt suficient refăcuți. Iar veștile nu sunt deloc foarte bune pentru fundașul român de 22 de ani.

Publicația Record scrie că Tottenham este în tratative avansate cu Benfica pentru apărătorul central Felipe Rodrigues da Silva, cel căruia i se spune Morato. Fundașul brazilian are o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro, dar londonezii insistă foarte tare pentru el, deși prețul este foarte mare. Au încercat să-l transfere la finalul anului trecut, iar acum au apăsat și mai tare pedala de accelerație. Jurnaliștii portughezi scriu că oficialii lui Benfica nu țin cu dinții de clauza de 100 de milioane de euro și au acceptat să negocieze, doar că nu par dispuși să cedeze prea mult. Cu toate acestea, transferul brazilianului la Tottenham ar urma să se oficializeze în vară, iar aceasta nu este o veste bună pentru Drăgușin, care are deja probleme să prindă minute.

Jurnaliștii din Anglia au început deja să-l socotească și i-au transmis că gruparea londoneză trebuie să vândă aproape 2,5 de milioane de tricouri cu numele lui, ca să recupereze investiția pe care a făcut-o cu suma de transfer, fără să ia în calcul și salariul de aproape trei milioane de euro pe an. Doar că un fotbalist care nu joacă are șanse mici să atragă atenția fanilor.

Ange Postecoglu, mesaj pentru Radu Drăgușin

Radu Drăgușin are deja probleme la Tottenham, iar în ultimele două partide nu a apărut deloc pe teren. Managerul Ange Postecoglu i-a transmis că trebuie să lucreze mai mult și să aibă răbdare, răspunzându-le astfel și fanilor care i-au reproșat că românul nu a jucat în meciul cu Wolverhampton, pierdut cu 2-1.

„A fost excelent. Muncește din greu. A venit de la Genoa, unde juca mereu. Dacă era interesat doar să joace întotdeauna, ar fi rămas la Genoa. Când te transferi la un club mai mare, se întâmplă așa ceva, e parte din proces.

Știa asta, de aceea l-am vrut, pentru că știa că e o provocare să vină aici, unde nu avea postul de titular asigurat.

Se adaptează. Jucăm foarte diferit față de Genoa. L-am folosit în jocuri și s-a descurcat bine. O zic din nou, nu l-am cumpărat pentru aceste șase luni. L-am adus la acest club de fotbal pentru un proiect pe termen lung”, a declarat Ange Postecoglu, înaintea citat de Football London.

Următorul meci pentru Tottenham este programat pe 2 martie, pe teren propriu, cu Crystal Palace.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare