Bistrița și-a găsit Gloria în semifinalele EHF European League! Victorie zdrobitoare în duelul românesc împotriva Dunării Brăila! Bistrițencele joacă în marea finală!

Gloria 2018 Bistrița Năsăud și Dunărea Brăila au făcut spectacol în duelul 100% românesc din penultima fază a acestui sezon de EHF European League. Partida a făcut parte din Final Four-ul competiției, care se desfășoară la Graz, în Austria.

S-au marcat 63 de goluri în confruntarea stelară din semifinalele EHF European League, iar iubitorii handbalului nu au fost dezamăgiți de prestațiile celor două formații.

Gloria Bistrița și Dunărea Brăila au dat piept pentru un loc în finala EHF European League!

Scorul final a fost 37-26 pentru Gloria Bistrița, la capătul unui meci în care spectacolul a fost ca la el acasă. Înaintea începerii semifinalei din EHF European League, suporterii Gloriei au făcut spectacol pe drumul spre sala din Graz.

Bistrițencele nu au cunoscut înfrângerea în actuala ediție a EHF European League. Casele de pariuri o dau pe Bistrița favorită la cucerirea trofeului.

Handbalistele lui Florentin Pera au început furtunos meciul cu Dunărea Brăila, însă adversarele și-au revenit destul de repede, echilibrând situația pe tabela de marcaj. După 16 minute de joc, Bistrița conducea la două goluri diferență. În minutul 28, jucătoarele Brăilei puteau marca de la șapte metri, însă șansa nu a fost fructificată. Astfel, la pauză s-a intrat cu scorul de 20-14 pentru Gloria.

Partea secundă nu a adus vreo modificare în stilul de joc al brăilencelor. Diferența înregistrată pe tabelă a crescut în continuare. Cu opt minute înainte de final, fetele lui Pera aveau un avas liniștitor, de 13 goluri. Defensiva adversă nu a putut face față atacurilor nestăvilite ale Gloriei. Duelul s-a încheiat cu victoria zdrobitoare a Bistriței, scor 37-26.

  • A doua semifinală din EHF European League le pune față în față pe Nantes (Franța) și Storhamar (Norvegia).

Înaintea partidei cu Dunărea Brăila, Florentin Pera a oferit declarații

Renumitul tehnician al Bistriței și-a exprimat poziția înainte de duelul de cinci stele din semifinalele EHF European League.

Potrivit spuselor acestuia, cheia succesului a fost apărarea. Gloria beneficiază de unul dintre cele mai solide compartimente defensive din competiție. Scorul final întărește spusele antrenorului.

„Suntem una dintre echipele cu cea mai bună apărare din competiție și ne dorim să păstrăm acest punct forte al nostru, deoarece apărarea câștigă trofee, iar atacul anumite meciuri. Am convingerea că fiecare jucătoare din cadrul echipei va lupta pentru cel mai bun rezultat în F4”, a comunicat Florentin Pera, conform gsp.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare