Zeljko Kopic, analiză dură după ce Dinamo a luat „o căruță” de goluri de la CFR Cluj. „Ne-am pierdut echilibrul”. „Câinii” au probleme serioase de lot înaintea meciului cu FC Hermannstadt

Zeljko Kopic a încercat să găsească „jumătatea plină” a paharului, după ce Dinamo a pierdut cu 4-0 duelul din deplasare cu CFR Cluj. Antrenorul „câinilor” a explicat care a fost momentul în care echipa a început să se prăbușească și a dezvăluit ce jucători au probleme medicale, înaintea meciului cu FC Hermannstadt.

Meciul CFR Cluj – Dinamo prin ochii lui Zeljko Kopic

Dinamo a pierdut cu 4-0 confruntarea cu CFR Cluj, din etapa cu numărul 27 din SuperLiga României și a ajuns la cinci puncte de locul de baraj în condițiile în care FC Voluntari are un meci mai puțin și va înfrunta astăzi, în deplasare, Universitatea Craiova. Conducătorii trupei din „Ștefan cel Mare” au dat vina pe arbitraj, la finalul partidei, considerând că cei care au condus duelul au greșit la faza din care gazdele au deschis scorul în minutul 52.

Zeljko Kopic a încercat să nu mai tensioneze atmosfera și a analizat partida în care jucătorii lui au fost de nerecunoscut, după victoriile cu Farul și Oțelul. Antrenorul croat a vorbit despre lucrurile care i s-au părut în regulă, dar a subliniat și de unde a pornit dezastrul.

„Cu CFR Cluj, în prima repriză, am avut momente bune, am avut momente în care am controlat jocul. În partea secundă am luat două goluri, iar după aceea ne-am pierdut echilibrul. Am încercat să atacăm și le-am dat spații celor de la CFR Cluj”, a declarat Zeljko Kopic, la conferința de presă, desfășurată înaintea partidei cu FC Hermannstadt.

Ce probleme are Zeljko Kopic înaintea partidei Dinamo – FC Hermannstadt

Dinamo nu l-a avut la Cluj pe cel mai bun jucător din atac, Dennis Politic- lăudat de Florin Bratu– dar nu a contat nici pe Costin Amzăr. Medicii au avut mai mult de lucru, înaintea partidei cu FC Hermannstadt, iar lista semnelor de întrebare este mult mai lungă.

„Azi vom mai avea un antrenament și după aceea vom vedea cine va putea juca. Dennis nu va fi pregătit. Și rămâne de văzut ce va fi cu Amzăr, Dani Iglesias, Milanov și Homawoo. Nu e ușor. Avem nevoie ca toți jucătorii să fie apți pentru a împărți minutele. Dar asta e situația.

Trebuie să ne adaptăm și să încercăm să scoatem cât mai mult din următoarele două meciuri. E un campionat în care toată lumea. E surprinzător ca echipele care luptă la titlu să piardă cu echipă din partea a doua a clasamentului, dar nu e așa o mare surpriză”, a declarat Zeljko Kopic la conferința de presă.

Dinamo are 22 de puncte, după 27 de puncte, iar duelul cu FC Hermannstadt este foarte important în condițiile în care fanii și conducătorii speră că echipa va ajunge pe loc de baraj, până la finalul sezonului regulat.

„Am analizat tot, am înțeles ce s-a întâmplat și vom fi gata pentru meciul de marți. Jucăm contra unei echipe care are un fotbal bun, e o echipă bună. Stă bine în defensivă, are o tranziție bună și o idee clară despre joc.

Joacă un fotbal bun și merită să lupte pentru locurile de play-off. Dar dacă vom juca cel mai bun fotbal al nostru, avem șanse să luăm puncte”, a mai afirmat Kopic.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare