Dinamo și-a găsit „Mitralieră”. Florin Bratu este încântat de Dennis Politic, jucătorul adus în mandatul lui Ovidiu Burcă. „Are sânge rece în careu”. EXCLUSIV

Dinamo „trăiește” în SuperLiga, iar fanii trag nădejde că echipa lor favorită va scăpa de retrogradare în urma unui „forcing” devastator în ultimele patru etape din sezonul regulat și în confruntările „de foc” din play-out. Echipa lui Zeliko Kopic a câștigat ultimele două partide, iar unul dintre cei mai buni jucători de pe teren a fost Dennis Politic. Florin Bratu a vorbit în exclusivitate pentru Sport Pe Surse despre cât de important este pentru „câini” atacantul de 23 de ani, adus în lot de fostul antrenor, Ovidiu Burcă.

Florin Bratu, încântat de Dennis Politic

Dinamo a câștigat surprinzător partidele cu Farul din deplasare și cu Oțelul de pe teren propriu și a părăsit ultima poziție din clasament. Antrenorul Zeliko Kopic pare să fi găsit o baghetă magică, reușind să scoată din letargie și depresie o echipă care pierduse primele trei partide din acest an. Unul dintre cei mai buni jucători a fost Dennis Politic. Atacantul de 23 de ani a reușit să marcheze în ultimele trei partide, egalându-și astfel numărul de goluri marcat la Dinamo anul trecut. Fostul atacant din „Ștefan cel Mare”, Florin Bratu, a vorbit cu jurnaliștii Sport Pe Surse despre jucătorul trupei din „Ștefan cel Mare” și a recunoscut că este impresionat de el.

„Mi-a plăcut foarte mult Politic și sper ca accidentarea lui să nu fie foarte serioasă. Politic înseamnă foarte mult pentru faza ofensivă a lui Dinamo și dacă nu va juca, lipsa lui se va vedea în jocul lui Dinamo, în următoarele partide. Sper să nu fie nimic grav”, a declarat Florin Bratu, în exclusivitate pentru Sport Pe Surse.

Dennis Politic a fost adus la Dinamo în mandatul lui Ovidiu Burcă, dar a devenit om de bază și cu antrenorul Kopic pe bancă. Doar că în partida cu CFR Cluj nu va juca: s-a accidentat în duelul cu Oțelul și a părăsit terenul în minutul 52, iar tehnicianul „câinilor” a dezvăluit, într-o conferință de presă, că nu se poate baza pe el.

„Eu văd în Politic un jucător cu personalitate, atât în plan ofensiv, cât și în cel defensiv, foarte ambițios și foarte lucrat. Îmi place că este un fotbalist cu execuții bune și sânge rece în careu, iar mie îmi plac astfel de jucători”, a mai afirmat Bratu.

Florin Bratu a fost jucător și antrenor la Dinamo

Dennis Politic, jucătorul care a învățat fotbal la academia lui Manchester United

Dennis Politic a plecat la 12 ani în Anglia și a învățat fotbalul la academia lui Manchester United, după ce scouterii formației din Premier League l-au remarcat la un turneu la Brașov. În perioada în care a jucat la formația la Salford, echipă la care David Beckham este acționar, a marcat un gol superb, iar la final a fost felicitat chiar de fostul căpitan al naționalei Angliei.

„Mereu caut să dau așa la poartă, caut golul, îmi plac astfel de momente în timpul unui meci. Eu cred că reușita de ieri, de la Botoșani, este în top trei goluri din cariera mea. Concurează cu acel gol pe care l-am înscris de la jumătatea terenului la Salford, cu David Beckham în tribună”, a declarat Politic anul trecut.

Dinamo va înfrunta CFR Cluj etapa viitoare, partida fiind programată sâmbătă.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare