Zeljko Kopic, fair-play după partida cu CFR: „Au meritat victoria”

Zeljko Kopic a oferit o lecție de fair-play după partida cu CFR Cluj, încheiată cu victoria elevilor lui Mutu, scor 4-0. Antrenorul lui Dinamo a recunoscut faptul că echipa clujeană a fost superioară, sperând la o altă prestație a fotbaliștilor săi în următorul meci, contra lui FC Hermannstadt, de pe stadionul „Arcul de Triumf”.

Pentru a reuși o victorie împotriva sibienilor, Dinamo are mare nevoie ca jucătorii accidentați să își revină. Partida cu FC Hermannstadt va avea loc marți, pe 27 februarie.

Zeljko Kopic, fair-play după partida cu CFR

După fair-play-ul de care a dat dovadă, recunoscând superioritatea fotbaliștilor pregătiți de Adrian Mutu, Kopic a refuzat să discute pe tema arbitrajului. La primul gol al lui CFR Cluj, Răzvan Patriche a acuzat un fault, care nu a fost sancționat de către centralul partidei, Andrei Florin.

Antrenorul a vorbit despre modul în care echipa sa a abordat meciul cu CFR Cluj, menționând faptul că fotbaliștii pe care îi pregătește au lăsat prea multe spații libere pentru adversari, după momentul primului gol, reușit de Bîrligea, în minutul 52.

„Felicitări celor de la CFR Cluj pentru cele 3 puncte. Am început meciul foarte bine, am încercat să avem o posesie bună. Am avut și câteva ocazii. CFR are jucători puternici, profită când le lași spațiu. Am început să pierdem duelurile personale și totul a devenit mai greu. Până la finalul primei reprize au apărut câteva greșeli, ei și-au creat ocazii. Am încercat să ieșim cu mai multă energie după pauză. Am lăsat multe spații după primirea primului gol. Am avut 30 de minute bune, dar CFR Cluj a meritat victoria”, a declarat Kopic, la finalul partidei din Gruia

Kopic, cu gândul la ultimele partide din sezonul regulat

Antrenorul lui Dinamo a lăsat de înțeles că se gândește la următoarele trei meciuri, ultimele din sezonul regulat. FC Hermannstadt, Poli Iași și UTA Arad sunt următoarele adversare ale „câinilor” lui Kopic.

„Sper să mai recuperăm din absenți pentru meciul viitor. Staff-ul nostru medical muncește din greu. Toți jucătorii sunt importanți pentru noi. Nu există meciuri ușoare. Dacă oferi șanse adversarilor precum CFR Cluj ești pedepsit. Trebuie să ne rezolvăm problemele și să vedem pe cine ne bazăm”, a mai adăugat Zeljko Kopic

Edgar Ié, noul fotbalist al lui Dinamo, trecut și pe la Barcelona de-a lungul carierei sale, a debutat în tricoul „alb-roșiilor”, după ce Josue Homawoo a suferit o accidentare. Acesta s-a aflat pe teren pe toată durata partidei. Pentru meciul cu CFR Cluj, „câinii” s-au bazat pe serviciile sale, ale lui Velkovski și ale lui Patriche, în compartimentul defensiv.

Dinamo este pe penultimul loc în clasament, cu 22 de puncte obținute în 27 de partide, la două în fața celor de la FC Botoșani. Locurile de baraj sunt ocupate de Poli Iași și FC Voluntari, ambele având 27 de puncte, înaintea ultimelor meciuri din sezonul regulat.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare