VIDEO. Rivalul lui Radu Drăgușin de la Tottenham a fost umilit în înfrângerea cu Newcastle: „I-a încheiat cariera”

Micky van de Ven, adversul direct al lui Radu Drăgușin pentru titularizarea în centrul defensivei lui Tottenham, a fost pur și simplu umilit de Alexander Isak în meciul pierdut de gruparea londoneză în deplasare în fața lui Newcastle, scor 0-4.

În minutul 30, atacantul suedez în vârstă de 24 de ani al „coțofenelor” a reușit să deschidă scorul cu o execuție elegantă, după ce anterior l-a ridiculizat realmente pe fundașul central olandez în vârstă de 22 de ani.

Micky van de Ven, fotbalistul care îl ține pe Radu Drăgușin pe banca de rezerve, a fost ridiculizat de Alexander Isak în meciul Newcastle – Tottenham 4-0

Acesta din urmă a fost surprins de o schimbare bruscă de direcție făcută de Isak și s-a prăbușit pur și simplu pe gazon după ce a alunecat, devenind la scurt timp ținta ironiilor pe rețelele de socializare. „Isak i-a încheiat cariera lui van de Ven”, a fost unul dintre comentariile postate de pasionații de fotbal în mediul virtual.

Internaționalul român ar putea primi o nouă șansă din partea lui Ange Postecoglou

Așadar, după acest moment și în contextul general al acestui eșec drastic suferit de Tottenham pe „St. James’ Park”, este posibil ca Ange Postecoglou, antrenorul australian de origine greacă al grupării din Nordul Londrei, să își dorească să opereze în viitorul imediat anumite modificări în ceea ce privește sistemul defensiv, mai ales în axul central, și astfel să apeleze din nou la serviciile lui Radu Drăgușin.

Este cunoscut faptul că internaționalul român în vârstă de 22 de ani a fost folosit până acum ca titular doar atunci când van de Ven a fost indisponibil din motive medicale.

Ultima dată când Drăgușin a fost titular la Tottenham s-a întâmplat la meciul câștigat de „pinteni” pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața celor de la Luton Town, la finalul lunii martie.

Atunci, fundașul central român a fost chiar integralist, făcând cuplu în centrul defensivei cu argentinianul Cristian Romero, și a avut o prestație chiar apreciată de către jurnaliștii de la Football London, care au notat la finalul acelei partide:

„O prestație solidă din partea tânărului jucător român. A fost mereu în control, inclusiv la câteva urcări în jumătatea celor de la Luton, cu mingea la picior”. 

Pe de altă parte, acest punct de vedere nu a fost împărtășit și de fanii lui Tottenham, cei care l-au criticat pe Radu Drăgușin prin intermediul platformelor sociale: 

„Drăgușin nici nu se apropie de Van de Ven”, ”Nu poate pasa o minge! Cum a ajuns la acest nivel?”, ”Drăgușin nu a făcut un meci rău, dar e evident că nu poate juca pe poziția de fundaș central stânga” sau ”Mă tem când Drăgușin e în posesia mingii”, au fost unele dintre comentarii. 

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare