Radu Drăgușin, din nou în centrul unor controverse la Tottenham! Ce s-a întâmplat după victoria cu Luton Town

Radu Drăgușin se află din nou în centrul unor controverse la Tottenham, generate de această dată de prestația avută de el în meciul câștigat de gruparea londoneză pe teren propriu cu scorul de 2-1 în fața celor de la Luton Town, în cadrul etapei cu numărul 30 din acest sezon de Superliga.

Internaționalul român în vârstă de 22 de ani a fost integralist în această partidă și în principiu nu a avut prea mult de lucru, neavând o vină la golul marcat de oaspeți.

Radu Drăgușin, subiect de controverse între fanii lui Tottenham și jurnaliștii englezi

Singurul moment în care el a ieșit în evidență cu adevărat s-a petrecut în finalul primei reprize, atunci când a fost destul de aproape să ajungă la o încăierare cu un adversar, nefiind însă în cele din urmă cazul de așa ceva.

La finalul partidei, evoluția avută de fostul jucător de la Genoa sau Juventus a fost văzută în mod diametral opus de către fanii lui Tottenham și jurnaliștii din Anglia.

Pe de o parte, suporterii grupării din Nordul Londrei s-au arătat nemulțumiți de modul în care a jucat Radu Drăgușin și au făcut în mediul virtual aprecieri de genul: „Drăgușin nici nu se apropie de Van de Ven”, ”Nu poate pasa o minge! Cum a ajuns la acest nivel?”, ”Drăgușin nu a făcut un meci rău, dar e evident că nu poate juca pe poziția de fundaș central stânga” sau ”Mă tem când Drăgușin e în posesia mingii”.

Cum a fost catalogată evoluția sa din victoria 2-1 cu Luton Town

Pe de altă parte, jurnaliștii de la Football London i-au acordat internaționalului român una dintre cele mai mari note primite de jucătorii care s-au aflat pe teren în acest meci, 7, și în general au părut destul de încântați de modul în care el s-a prezentat în această partidă:

„O prestație solidă din partea tânărului jucător român. A fost mereu în control, inclusiv la câteva urcări în jumătatea celor de la Luton, cu mingea la picior”.

Echilibrul în această dezbatere ar putea fi dat de către platformele de scoring care obișnuiesc să le acorde de asemenea note fotbaliștilor la finalul meciurilor. De exemplu, cei de la Sofa Score i-au acordat lui Drăgușin nota 6.7, un singur fotbalist de la Tottenham primind un calificativ mai mic decât fundașul central român. Este vorba despre fundașul stânga Destiny Udogie, cu 6.5.

Rămâne acum de văzut cum va aprecia antrenorul Ange Postecoglou prestația românului din această partidă cu Luton Town, în condițiile în care înaintea jocului el a dat de înțeles că tânărul fundaș central ar urma să primească în continuare șanse să își arate calitatea, chiar și în contextul revenirii lui Micky van de Ven pe teren.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare