VIDEO. Panagiotis Tachtsidis îi face în continuare mari probleme lui Adrian Mutu! Grecul a fost eliminat în debutul meciului Corvinul – CFR Cluj, din Cupa României

Panagiotis Tachtsidis continuă să îi facă mari probleme lui Adrian Mutu la CFR Cluj, după ce a fost amendat de conducerea clubului, la cererea antrenorului, pentru cartonașele galbene încasate în mod repetat pentru proteste.

În debutul meciului din deplasare cu Corvinul Hunedoara, din sferturile de finală ale Cupei României, mijlocașul central grec, fost la mai multe echipe din Serie A, printre care și AS Roma, a trecut la „next level” și a încasat direct cartonașul roșu.

Panagiotis Tachtsidis a primit cartonașul roșu în minutul 10 al meciului Corvinul – CFR Cluj din Cupa României, la scurt timp după ce a fost amendat de club, la cererea lui Adrian Mutu

În minutul 10, el și-a lovit cu cotul un adversar care alerga în paralel cu el, chiar sub ochii lui Adrian Mutu, care și-a pus imediat mâinile în cap când a văzut că arbitrul Iulian Dima a scos din buzunar cartonașul roșu. (AICI VIDEO)

Fără îndoială că momentul a fost unul foarte delicat pentru fosta campioană a României, în contextul în care câștigarea Cupei României a rămas principalul obiectiv al ardelenilor în actualul sezon și în condițiile în care Corvinul este una dintre cele mai bune echipe din Liga 2, aflată în prezent pe locul 3 al play-off-ului de promovare, dar în continuare fără drept de a evolua în Superliga.

Rămâne acum de văzut dacă Adrian Mutu va solicita din nou către conducere aplicarea unei sancțiuni disciplinare față de Panagiotis Tachtsidis, așa cum s-a întâmplat recent, din cauza faptului că grecul a încasat destul de multe cartonașe galbene în Superliga pentru proteste.

„A plătit și amenda (n.r. Tachtsidis). Sunt lucruri pe care clubul nu le acceptă. Când iei cartonașe pentru proteste, e un lucru care dăunează clubului și nu avem jucători la dispoziție. Același lucru se va întâmpla și cu El Kaddouri, cel mai probabil, a luat cartonașe tot pentru proteste.

Jucătorii trebuie să înțeleagă că o anumită conduită trebuie să o aibă și-n teren, și-n afara lui. Suntem un club mare, avem grijă și de imaginea noastră”, a spus Adrian Mutu la momentul respectiv, potrivit fanatik.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare