VIDEO | ”O să iasă foc!” Mohamed Salah, reacție șocantă în drum spre vestiarul lui Liverpool, după scandalul cu Jurgen Klopp

Scene șocante la Londra, unde Mo Salah și Jurgen Klopp au avut un conflict pe marginea terenului, în timpul partidei jucate de Liverpool cu West Ham. În drum spre vestiare, starul egiptean a avut o replică incredibilă.

Liverpool este tot mai departe de titlu, după remiza de la Londra, 2-2 cu West Ham. ”Cormoranii” au ratat cam toate obiectivele în ultimele partide, astfel că atmosfera nu este deloc una bună. Out din Europa League, eliminată din FA Cup și aproape învinși în lupta pentru campionat, jucătorii lui Jurgen Klopp au cedat nervos. Gestul lui Mo Salah este unul cât se poate de elocvent pentru finalul ”erei” Klopp la Liverpool.

Mo Salah, conflict cu Jurgen Klopp

Dar ce s-a întâmplat? Rămas pe banca de rezerve cu West Ham, Salah a fost chemat la margine de Jurgen Klopp în minutul 78. Egipteanul a gesticulat nervos, ca apoi să fie aproape de un conflict fizic cu managerul.

Darwin Nunez a intervenit la timp, dar conflictul dintre cei doi nu a scăpat camerelor de luat vederi.

Mai mult, atacantul a fost filmat în drum spre vestiare, iar mesajul transmis a fost unul șocant, după cum au notat cei ce la Liverpool Echo.

”Dacă vorbesc, va fi foc”, a spus, din mers, egipteanul.

An ratat pentru Liverpool

Cu 75 de puncte adunate în 35 de etape, Liverpool este la un pas în spatele lui Manchester City și cu două puncte sub liderul Arsenal. ”Cormoranii” au și un meci în plus față de ”tunari”, astfel că își pot lua adio de la titlu. Și de la Jurgen Klopp, care și-a anunțat plecarea la finalul sezonului.

„Nu pot să spun public ce ne-am spus pe margine, dar am vorbit în vestiar și am rezolvat”,
Jurgen Klopp, citat de BBC.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare