VIDEO. Inamica Simonei Halep, în vizorul Mădălinei Ghenea! La ce gest a recurs Serena Williams față de Grigor Dimitrov, fostul iubit al fotomodelului

Inamica Simonei Halep, Serena Williams, care a sfidat-o pe sportiva din România la Miami Open, făcându-și apariția alături de Patrick Mouratoglou, antrenorul francez implicat în scandalul de dopaj al lui Halep, a fost protagonista unui alt moment interesant. Pe stadionul „Hard Rock”, arena celor de la Miami Dolphins, din NFL, ulterior semifinalei dintre Grigor Dimitrov (locul 12 ATP) și Alexander Zverev (locul 5 ATP), Serena Williams i-a oferit o îmbrățișare tandră bulgarului, fostul iubit al Mădălinei Ghenea.

Grigor Dimitrov a dispus de neamț în semifinala din cadrul turneului disputat pe tărâm american, astfel că va juca în finală contra lui Jannik Sinner, care l-a învins pe Daniil Medvedev.

Inamica Simonei Halep, moment sensibil alături de Grigor Dimitrov

Vineri, pe data de 29 martie, bulgarul și neamțul au dat piept pe terenul de tenis și au oferit iubitorilor acestui sport un duel fenomenal. Dimitrov pornea cu șansa a doua în această partidă, având în vedere pozițiile pe care cei doi se situează în clasamentul ATP.

Surprinzător, Grigor Dimitrov a prestat un tenis senzațional, reușind să se impună în trei seturi, 6-4, 6-7, 6-4 după aproape trei ore de joc. În cealaltă semifinală de la Miami, Jannik Sinner a trecut foarte ușor de Daniil Medvedev, în două seturi, scor 6-1, 6-2. Rusul a șocat prin evoluția sa extrem de slabă.

La finalul duelului dintre Dimitrov și Zverev, tenismenul din Bulgaria a avut parte de o surpriză din partea americancei, care l-a îmbrățișat și l-a felicitat pentru victorie.

Sursă Video: YouTube @Tennis-Champ

Cei doi au format un cuplu în trecut, acum aproximativ 12 ani, iar relația dintre ei se pare că a rămas una foarte bună. În schimb, nu se poate spune același lucru despre Dimitrov și Mădălina Ghenea, care nu iși mai vorbesc după despărțire. Gestul Serenei ar putea să o pună pe gânduri pe actrița din România.

Serena Williams a mai sărbătorit victoriile bulgarului în trecut

Acesta nu a fost primul moment în care Serena Williams s-a bucurat pentru un succes al lui Grigor Dimitrov. În urmă cu două luni, sportivul din Bulgaria a câștigat turneul ATP de la Brisbane, după o perioadă de șase ani fără trofeu obținut. Holger Rune i-a căzut victimă în finală (7-6, 6-4).

Ulterior victoriei de la Brisbane, Serena Williams a transmis un mesaj pe rețelele sociale, fiind extaziată în legătură cu reușita celui pe care acum îl consideră „frate”.

„Sunt așa fericită pentru fratele meu!”, a scris sportiva din Statele Unite pe Instagram.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare