VESTE URIAȘĂ! Un atacant din SuperLiga, dorit în Premier League!

Viitorul apropiat poate rezerva o surpriză colosală în fotbalul românesc, întrucât un atacant din SuperLiga este urmărit de un club din prima ligă engleză. Jucătorul evoluează pe poziția de extremă stânga, iar prestațiile sale au stârnit interesul uneia dintre revelațiile din Premier League.

Fotbalistul din Africa a marcat de 14 ori în acest sezon al SuperLigii, îmbrăcând tricoul formației sale în 31 de partide.

Brighton vrea un atacant din SuperLiga! Roberto de Zerbi a pus ochii pe nigerianul din România

Antrenorul italian al celor de la Brighton, formația de pe locul 8 din Premier League, este interesat de serviciile unui jucător ofensiv de la CFR Cluj, club la care a evoluat chiar și acesta, în perioada în care Arpad Paszkany era conducătorul ardelenilor.

„Pescărușii” îl monitorizează pe Philip Otele, omul de gol al trupei pregătite de către Adrian Mutu, potrivit britanicilor de la The Standard. Aceștia au notat faptul că „Brighton vrea una dintre perlele ascunse ale Europei”. CFR Cluj ar dori să obțină în jur de trei milioane de lire în schimbul jucătorului. Nigerianul nu ar urma să joace direct pentru clubul din Premier League.

Planul englezilor ar fi să îl trimită pe acesta la Union St. Gilloise, în Belgia, întrucât cele două grupări sunt partenere. Nu ar fi primul fotbalist cu care s-ar întâmpla acest lucru, deoarece Moises Caicedo, actualul jucător al lui Chelsea, Denis Undav și Simon Adingra au avut parte de același tratament.

  • Philip Otele a ajuns la CFR Cluj de la UTA Arad. Nigerianul s-a antrenat cu Arsenal la 14 ani, dar nu a putut rămâne în Marea Britanie din cauza restricțiilor privind viza sa.

Recent, atacantul „Briliantului” a fost lăudat de Basarab Panduru. „E bun rău de tot Otele, nu mă mai mir dacă CFR Cluj ia 3-4 milioane de euro pe el. E incredibil, nu se țin adversarii după el”, a declarat fostul internațional român, potrivit orangesport.ro.

Brighton a mai transferat un fotbalist din România

Adrian Mazilu, fostul jucător din compartimentul ofensiv al celor de la Farul Constanța, a fost cumpărat de clubul din Premier League în schimbul sumei de trei milioane de euro, în vara anului 2023.

I s-a permis să mai rămână o jumătate de sezon în țara natală, pentru a căpăta mai multă experiență. Nu a avut parte de o perioadă prea mare de timp petrecută alături de Brighton, întrucât a fost împrumutat în Olanda, la Vitesse.

În acest moment, cota de piață a lui Adrian Mazilu este de 2.5 milioane de euro, conform transfermarkt.com.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare