Fostul patron al lui CFR Cluj, Arpad Paszkany, trece prin momente dificile. Ce s-a întâmplat în viața personală a milionarului

Arpad Paszkany trece prin momente dificile, legate de povestea sa de dragoste cu o femeie mai tânără. Omul de afaceri a divortat de cea cu care s-a însurat în 2016, o fostă dansatoare din trupa cantăreței Andra.

Arpad Paszkany trece prin momente dificile. Ce s-a întâmplat în viața personală a milionarului

Relația fostului conducător din Gruia s-a sfârșit, astfel că Arpad Paszkany încheie cea de-a doua căsnicie, cu Anamaria Feher. Deținătorul celui mai important imobil de birouri din Cluj s-a separat, pe cale amiabilă, de femeia mai tânără cu 20 de ani. Afaceristul are doi copii cu prima sa soție, Kinga, care a ales să locuiască în Ungaria, și doi cu cea de-a doua nevastă.

Cuplul locuia în afara granițelor țării, însă, Anamaria Feher a decis să revină în România în urma divorțului din 2023, potrivit ziardecluj.ro. Conform sursei menționate, un moment de infidelitate al acesteia, petrecut la ski, ar fi motivul despărțirii dintre Arpad Paszkany și soție.

Milionarul nu mai locuiește în România de câțiva ani, desfășurându-și activitățile din domeniul afacerilor în Dubai și Malta. Acesta a părăsit țara, după apariția dosarelor DIICOT în care era acuzat, împreună cu Iuliu Mureșan, de constituire de grup infracțional organizat, evaziune fiscală și spălare de bani. Între timp, a construit o relație foarte bună cu Viktor Orban, premierul Ungariei, devenind unul dintre consilierii săi.

Arpad Paszkany, patron la CFR Cluj timp de 15 ani

Omul de afaceri a renunțat la conducerea CFR-ului în 2017, după 15 ani în care clubul a obținut performanțe importante, chiar și pe plan european, luând loc de trei ori la masa bogaților din fotbal. În sezonul 2012/2013, formația ardeleană a evoluat în grupele Ligii Campionilor, unde s-a duelat cu Manchester United, Galatasaray și Braga, reușind un succes istoric pe Old Trafford. Luis Alberto aducea victoria clujenilor, scor 1-0, cu o execuție senzațională, iar CFR Cluj încheia faza grupelor pe locul trei, obținând 10 puncte.

Gruparea din Gruia a cucerit trei titluri de campioană cu Arpad Paszkany la conducere, practicând un fotbal frumos, plăcut ochiului. Echipa se baza pe foarte mulți străini, în mare parte portughezi sau fotbaliști veniți din America de Sud, printre care s-au remarcat, de-a lungul timpului, jucători precum Ricardo Cadu, Alvaro Pereira sau Emmanuel Culio.

Roberto de Zerbi a jucat la CFR Cluj în perioada în care omul de afaceri se afla la cârma clubului, timp de doi ani, între 2010 și 2012. În prezent, fostul fotbalist italian antrenează în Premier League, la Brighton, unde a ajuns în toamna lui 2022. Potrivit Marca, tehnicianul este dorit de Barcelona, catalanii interesându-se și de Hans Flick.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare