Universitatea Craiova se desparte de copilul de suflet al oltenilor! ”Nu îmi vine să cred! Scriu cu ochii în lacrimi”

Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Atanas Trică (19 ani). Fiul lui Eugen Trică și nepotul lui Ilie Balaci a recunoscut că despărțirea este una dureroasă.

Craiova lui Mihai Rotaru continuă mutările pentru noul sezon. Cu Alex Mateiu și Raul Silva plecați din Bănie și cu Silviu Lung Jr și Carlos Mora ajunși sub comanda lui Costel Gâlcă, oltenii speră că au ridicat nivelul echipei. Între cei care s-au despărțit de echipa clasată pe locul 3 este și Atanas Trică.

Atanas Trică s-a despărțit de Universitatea Craiova

Atacantul a prins doar 12 meciuri în tricoul echipei la care spune că a visat încă din copilărie. A marcat de două ori. CSA Steaua București (19 meciuri / 3 goluri) și CS Tunari (9 meciuri, un gol) sunt alte două echipe pentru care a jucat fiul Lorenei Balaci și al lui Eugen Trică.

„Mulțumesc Universitatea Craiova! Am avut norocul și deosebita plăcere să joc pentru acest club pe care îl iubesc de mic copil, un club care a însemnat totul pentru mine și pentru familia mea.

Scriu aceste cuvinte cu ochii în lacrimi și totodată nu îmi vine să cred ca aventura mea se termină acum și de maniera aceasta.

Aș vrea să le mulțumesc tuturor antrenorilor pe care i-am avut, dar în special domnilor Corneliu Papură și Ștefan Florescu cu care am lucrat la echipa secundă și care m-au ajutat să fiu 2 ani golgheterul satelitului.

Nu în ultimul rând aș vrea să le mulțumesc suporterilor, care au fost lângă mine si lângă echipă indiferent de moment, iar acești suporteri merită să se mai bucure de campionate și trofee câștigate”, a scris Atanas Trică pe Facebook.

Craiova lui Rotaru: ”Nu este finalul poveștii”

Plecarea lui Atanas a fost confirmată și de clubul condus de Mihai Rotaru. Oltenii spun, însă, că despărțirea nu înseamnă finalul poveștii.

„OFICIAL | Mulțumim, Atanas Trică-Balaci!

Contractul dintre Universitatea Craiova și atacantul Atanas Trică-Balaci a fost reziliat de comun acord. Asta nu înseamnă că este finalul poveștii dintre Atanas și Știința.

În acest punct al carierei sale, considerăm că este vital ca Ati să evolueze în mod constant pentru a-și atinge potențialul și sperăm ca, în viitor, evoluțiile sale să îl impună în primul unsprezece al Științei. Mult succes, Ati!”, se arată în comunicatul Universității Craiova.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare