OFICIAL | Transfer de națională la Universitatea Craiova! Costel Gâlcă a făcut a doua mutare a verii în Bănie

Universitatea Craiova a făcut a doua mutare a verii și l-a adus pe Carlos Mora (23 de ani), din Costa Rica.

Carlos Mora a semnat cu Universitatea Craiova

Acesta poate evolua pe ambele flancuri ale atacului și are 8 selecții pentru naționala din Costa Rica. Carlos Mora a semnat un contract valabil pe următorii 4 ani cu Universitatea Craiova și este al doilea transfer din această perioadă, după Silviu Lung jr, care a sosit de la Poli Iași.

Tot marți, 18 iunie, Universitatea Craiova a anunțat despărțirea de Atanas Trică, nepotul marelui Ilie Balaci.

OFICIAL | Bine ai venit la Știința, Carlos Mora! 

Știința realizează a doua mutare a verii, transferându-l în Cetatea Băniei pe Carlos Mora de la formația de primă ligă din Costa Rica, LD Alajuelense.

Astăzi, Universitatea Craiova a semnat un contract valabil pe o perioadă de 4 ani cu internaționalul costarican în vârstă de 23 de ani. El va purta tricoul cu numărul 17 și va ajunge în această seară în cantonamentul din Austria.

Carlos este un fotbalist polivalent, postul său principal fiind cel de extremă dreapta, dar a mai evoluat atât în flancul stâng, cât și în linia de mijloc. 216 meciuri, 33 de goluri și 41 de pase decisive sunt cifrele realizate la fostul său club, în timp ce pentru Echipa Națională a evoluat în 8 partide.

Mult succes în alb-albastrul Științei, Carlos!”
, a transmis Universitatea Craiova.

Alexandru Mitriță poate pleca de la Universitatea Craiova

Alexandru Mitriță ar putea pleca din nou de la Universitatea Craiova, iar Mihai Rotaru a oferit ultimele detalii despre această posibilitate. Patronul oltenilor nu a exclus o despărțire de fotbalist, însă este dispus să renunțe la jucător doar în schimbul unei sume de bani.

”Da, Mitriță a venit la reunire. Până când se va hotărî, adică toată situația, el va fi jucătorul Universității Craiova. E o probabilitate foarte mare ca el să rămână în preliminariile Conference League. A fost în vacanță, s-a întors și acum trage tare. 

Am spus-o, probabilitate de plecare există pentru oricare jucător. Nu doar de la Universitatea Craiova, ci și de la orice echipă din SuperLiga. Mitriță pleacă în anumite condiții, pe o sumă de transfer. Nu vorbim de transferuri.

La noi nu există titulari. Cine este cel mai bun o să joace. Mitriță a avut un sezon de excepție, cred că orice jucător care are un asemenea sezon vrea să fie titular”, a spus Mihai Rotaru, potrivit Digi Sport.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare