Ultrașii FCSB, mesaj de susținere pentru rivali! Ce au transmis suporterii conduși de către Gheorghe Mustață

Ultrașii clubului FCSB nu au rămas indiferenți față de situația apărută recent în tabăra rivalilor din Giulești. Joi, Daniel Niculae a fost ridicat de mascați, pentru a fi audiat în cadrul unui dosar care are legătură cu introducerea și folosirea materialelor pirotehnice pe stadioane, cât și cu regimul armelor și munițiilor.

În total, 17 persoane au fost duse la audieri, președintele celor de la Rapid fiind singurul căruia i-a fost dat dreptul să plece, fiind cercetat în stare de libertate. Printre cei care au fost reținuți pentru 24 de ore se află și liderul de la „Peluza Nord Rapid”, Liviu Ungurean, zis „Bocciu”.

Ultrașii FCSB, alături de adversari!

Facțiunea cea mai numeroasă a suporterilor FCSB, cei din „Peluza Nord”, conduși de Gheorghe Mustață, au afișat un mesaj de susținere pentru rivalii din Giulești, în urma evenimentelor petrecute joi. Mesajul s-a îndreptat către toate galeriile din țară, având menirea de a sublinia o singură dorință: libertatea fanilor pe stadioane.

Ultrașii roș-albaștrilor nu sunt singurii care au ales această cale de protest, întrucât un grup de susținători ai FCU Craiova au postat și ei un mesaj pe rețelele sociale, joi: „Libertate pentru suporteri”.

În jurul miezului nopții, fanii de la FCSB au afișat un banner în mai multe zone ale Bucureștiului, chiar și la Pasajul Piața Muncii și în jurul Arenei Naționale.

  • „Pyro nu înseamnă infracțiune. Ultrași liberi” este mesajul transmis de către „Peluza Nord FCSB”.

SURSA FOTO: Instagram @peluzanord_steauaoficial

„Bocciu”, arestat pentru 24 de ore

Liderul galeriei Rapidului a fost arestat pentru 24 de ore, după încheierea audierilor în care este cercetat și Daniel Niculae. „Bocciu” a fost scos din Institutul de Studii pentru Ordine Publică joi seară, în preajma orelor 19:30. Acesta a fost surprins în timp ce zâmbea, ridicând mâinile încătușate în aer.

Un alt șef al galeriei giuleștene a ales să dezbată acest subiect, ulterior întâmplărilor. Gigi Corsicanu s-a arătat total surprins de evenimentele petrecute în cursul zilei de joi. Acesta a considerat că „s-a ajuns prea departe”, în urma acțiunii instrumentate de către cei de la DIICOT.

„Sunt surprins de ceea ce se întâmplă. Mi se pare că s-a ajuns prea departe pentru câteva petarde și fumigene. Dar nu cunosc detalii, în afara a ceea ce a apărut până acum în presă. Știu că, în afara lui Niculae, au fost chemați la audieri vreo zece baieți din galerie. Aștept și eu să vedem ce se întâmplă mai departe”, a afirmat Gigi Corsicanu, în exclusivitate pentru sportpesurse.ro.

Distribuie

Urmărește-ne pe

Ultima oră
Cele mai citite

Articole Similare